Január 17-én egy nagyobb Warzone és Modern Warfare III frissítés élesedik. Ezúttal a multiplayer mód rajongói egy fokkal jobban örülhetnek.

2024.01.15. – A Warzone és Modern Warfare III első szezonja lassan a közepéhez érkezik. Ezúttal egy kicsit hosszabbra nyúlt ez az időszak, hiszen az ünnepek alatt a fejlesztők sem dolgoztak. Ahogy az elmúlt években, úgy az új érában is számíthatunk szezonközi frissítésekre. A fejlesztők ezeket „Reloaded” néven illetik, általában a negyedik héten szokott megérkezni, most csak a fenti okok miatt érkezik a hatodik héten. Már régóta sejthető volt, hogy január 17-én debütálhat a csomag, ám január 10-én a fejlesztők egy hivatalos blogposzt keretein belül el is ismerték.

A Warzone és a Modern Warfare III rajongók egyaránt várhatnak újdonságokat. A Battle Royale mód is azonnal megkapja az új fegyvereket. Ezen kívül a Covert Exfil és Weapon Case fejlesztésekre érdemes készülni, mindkét lehetőség kicsit felzavarhatja a meccsek állóvízét. A Modern Warfare III rajongók új pályákat, játékmódokat is kapnak, melyek közül egy igazán kiemelkedik. Ez pedig nem mást, mint a Ranked játékmód, melyet régóta várnak már a multiplayer mód vásárlói.

A Ranked

Modern Warfare III Ranked

Legyen szó Modern Warfare III-ról vagy épp Warzone-ról, a Ranked mögötti elv ugyan az. A játékosok ellenőrzött körülmények között csaphatnak össze, a Call of Duty: League szabályainak megfelelően. Azaz csak bizonyos pályákon zajlanak az összecsapások, ahogy a fegyverek terén is lehetnek korlátozások. A tiltásokról egy dedikált testület dönt, a túl erősnek bizonyuló fegyverek vagy tárgyak pillanatok alatt kikerülhetnek a Ranked módokból.

A játékmódok 4v4 felállásban startolnak, ahogy a Friendly Fire is engedélyezve lesz:

  • CDL Search & Destroy: Nincs respawn, 1.5 perces köridő. Pályák: Highrise, Invasion, Karachi, Skidrow, és Terminal.
  • CDL Hardpoint: 5 perces limit / 250 pontos limit, 60 másodpercenként váltakozó objective. Pályák: Invasion, Karachi, Skidrow, Sub Base és Terminal.
  • CDL Control: 30 élet csapatonként, 1.5 perces köridő, 3 körös győzelmi limit. Pályák: Highrise, Invasion, és Karachi.

A Modern Warfare III Ranked jutalmak

Modern Warfare III Ranked

Ahogy az lenni szokott, a fejlesztők ezúttal sem érkeznek üres kézzel. A játékosok rengeteg kozmetikai tárgyat megszerezhetnek a Ranked meccseken zajló előremenetelük után. Ezúttal is két szekcióra bonthatjuk fel ezeket az ajándékokat. Egyrészt a győzelmek számáért is járnak majd jutalmak, másrészt pedig az elért Skill Division is meghatározza, hogy milyen kozmetikai tárgyak kerülnek be a Ranked játékosok virtuális raktárába. Nézzük is szépen ezeket.

Season 1 Ranked Play győzelmek után járó jutalmak

  • 5  Ranked Play meccs megnyerése után: “MWIII Season 1 Competitor” Weapon Sticker
  • 10  Ranked Play meccs megnyerése után: “Pro Issue Gutter Knife” Weapon Blueprint
  • 20 Ranked Play meccs megnyerése után: “Script Writer” Weapon Charm
  • 30  Ranked Play meccs megnyerése után: “Built Different” Large Decal
  • 40  Ranked Play meccs megnyerése után: “MWIII Ranked Play Season 1” Loading Screen
  • 50  Ranked Play meccs megnyerése után: “MWIII Season 1 Ranked Veteran” Weapon Camo

Season 1 Ranked Play Skill Division elérése után járó jutalmak

  • Bronze & Silver: A Bronze és Silver Skill Divisiont elérő játékosok egy Season 1 Emblemmel gazdagodhatnak majd a szezon lezárása után.
  • Gold – Crimson: A játékosok, akik Gold és Crimson rangok között végeznek, egy Ranked Play tematikájú Operator Skinnel és Weapon Charmokkal gazdagodhatnak majd az animált Emblem jutalmakon kívül.
  • Iridescent: Az Iridescent rangig menetelő játékosok a fentebb felsorolt jutalmak mellett egy extra, animált Calling Cardot is begyűjthetnek majd a szezon lezárást követően.
  • Top 250:  A TOP 250, azaz a világ legjobb játékosai egy egyedi, animált Emblemet és Calling Cardot kapnak egy #2 és #250 közötti számozással. Az abszolút első helyet elérő játékos, szinte egy egyedi Calling Card és Emblem kombinációt vihet majd haza.

A Call of Duty: Season 1 Reloaded frissítése után egyből élesedik is a Ranked Play Modern Warfare III-ban. A frissítést január 17-re, magyar idő szerint 18:00 környékére várhatják a rajongók. A januári Call of Duty League meccseket nézni is érdemes lesz majd, több ajándékkal készülnek a fejlesztők:

Sok ajándékkal készül a Call of Duty rajongóknak a CDL – Így szerezd meg

×