Kategóriák: GamingHírek

Minden a sportról szól az Xbox ingyenes hétvégéjén

2024.01.12. – A Netflix igazi reformot indított a filmezés és sorozatozás világában, olyannyira, hogy ma már nincsen olyan nagyobb forgalmazó, akinek ne lenne hasonló streaming szolgáltatása. Idő közbe beszállt a buliba az Amazon, a Disney, de a Skynak és idehaza a Warnernek is van már saját platformja. Mi gamerek, meg csak nézzük ezt a sok szép tartalmat és azt kívánjuk, bárcsak lenne hasonló… Ami azt illeti van, csak Microsoft masinát kell nyüstölni a hétköznapokban hozzá. A Game Pass 2017. júniusa óta éles, ráadásul a játékkatalógus hónapról hónapra egyre csak nő. Ugyan a Sonynak is van hasonló projektje a PS Pluson belül, ám meg sem közelíti a Microsoft előfizetős rendszerét. Nem is kell túl messzire nyúlni a múltba, itt van példának okáért a Starfield. Talán a tavalyi év egyik legvártabb játéka volt, megkérdőjelezhetetlen tripla-A besorolás, Bethesda fejlesztés. A Game Pass tulajoknak az előfizetésük mellé járt is a cím, le sem kellett emelniük a boltok polcairól.

Ingyen tartalomból sosem elég

Ám ez nem minden! Lehetséges, hogy több játékot is szabadon használhatunk a Game Pass előfizetéssel, viszont ezeken felül is kapnak bónuszokat a felhasználók. Itt van az Xbox Free Play Days, ami tematikus hétvégékkel szolgál az előfizetőknek. A temérdek Game Pass cím mellett limitált ideig elérhetővé válnak olyan programok, amik máskülönben fizetősek lennének Xboxon. Ez kiváló lehetőség arra, hogy kipróbáljuk az adott termékeket (teljes egészükben), hogy később eldönthessük, meg akarjuk-e vásárolni őket. Vagy ha temérdek időnk van a hétvégén, akár ki is pörgethetjük őket, teljesen ingyen.

Ezúttal a sportjátékoké lesz a főszerep, méghozzá az EA Sports háza tájáról. Olyan nagy sikerű játékokat pörgethetnek ingyen az xboxosok, mint a Madden NFL 24, az NHL 24, vagy a F1 23. Sőt ezek mellett játszható lesz még az EA Sports PGA Tour, az EA Sports WRC, valamint a Super Mega Baseball 4. De ha még ez sem elég, elérhető lesz ingyenesen az EA Sports FC 24 is, ez utóbbi ráadásul minden Xbox felhasználó számára. Nem kell tehát Game Pass Core, vagy Ultimate előfizetéssel rendelkezni a futball-mókához.

A Free Play Days időszak hétfő reggelig tart, használjátok ki a rendelkezésre álló időt!

Ezt olvastad már?

Cloud

Korábbi cikkek

899 forintért 8 játék között egy legendás RPG-t is berámolhatsz

Bódi Dániel 2024.02.02. - Érdemes most már megtanulni, hogy a magyar előfizetők különösen jól járnak…

3 óra telt el azóta...

Ennyire beteg és furcsa horrorjáték 10 évente, ha megjelenik

Bódi Dániel 2024.02.02. - Bár magyar fordításban sosem jelent meg John W. Campbell Jr. 'Who…

7 óra telt el azóta...

Ez jól kezdődik: baj van a Galaxy S24 kijelzőjével – a Samsung is elismerte

Gábor János 2024.02.02. - Elég hamar kiderült egy zavaró, de nem megoldhatatlan probléma a Samsung…

9 óra telt el azóta...

A TOTY Messi-fiaskóval kinyírta az FC 24-et az EA Sports

2024.02.02. - Tavaly azt hittük, hogy a Hero csomagnál nem fog már nagyobbat hibázni az…

9 óra telt el azóta...

Brutális lesz a Netflix éve: Ez a 93 (!!!) sorozat már biztosan érkezik idén

A Netflix 2024-ben sem lazsál: legalább 93 olyan okot ad rá, miért érdemes előfizetni a…

9 óra telt el azóta...

Season 2-től teljes squadokat is megéri majd legyőzni Warzone-ban

2024.02.02. - A Warzone fejlesztői időről időre új dolgokkal, mechanikákkal dobják fel a meccseket. A…

9 óra telt el azóta...