A Sony egy igen tartalmas videóval leplezte le, hogy milyen játékokkal játszhatunk majd 2024-ben a PlayStation platformján. Csak 2 meglepetés van.

2024.01.05. – Biztosak vagyunk benne, hogy mind nagyon várjátok már, hogy az igen erős 2023-as év után mivel játszhatunk majd 2024-ben. Nemrég a Sony kiadott egy videót, melyben a PlayStation platformjára idén érkező játékokat mutatja be. Ezek közül azonban a legtöbbről már korábban is tudtunk, szóval ez leleplező videó helyett inkább amolyan összefoglaló. Persze két meglepetés így is van, mármint megjelenési dátum tekintetében.

Ezek alapján tehát két nagyon várt cím, a Metal Gear Solid 3 és a Silent Hill 2 remake változata már idén, 2024-ben megérkezik PlayStation konzolra. Mindkét cím igazi klasszikus, hatalmas rajongótáborral, így már a bejelentésük is sok játékost sokkolt. Most végre úgy tűnik, hogy hamarosan játszani is tudunk.

 

Ahogy a videóból is kiderül, idén érkezik a Final Fantasy 7: Rebirth, The Last of Us Part Two, Tekken 8 és még sok más, amikről már jó régóta tudunk, szóval olyan sok újdonságot most nem leplezett le a Sony. A Metal Gear Solid 3 hivatalos remake-jét korábban Metal Gear Solid Δ: Snake Eater címen mutatták be. Bár a PlayStation hivatalos oldalán még semmi sincs róla, az IGN értesülései szerint a játék hű lesz az eredetihez. A régi párbeszédeket újra felhasználják, és nem vesznek fel semmi újat. Emellett nem lesz exkluzív PlayStation játék, Xboxra és PC-re is megjelenik majd. És igen, ez alapján már akár hónapokon belül hozzájuthatunk.

A Silent Hill 2 a 2001-ben készült klasszikus játék remake-je lesz, amiben James Sunderland levelet kap elhunyt feleségétől. Kétségbeesetten keresi a válaszokat, ezért Silent Hillbe utazik, hogy nyomokat találjon. A klasszikus horrorjátékról régóta pletykálták, hogy érkezik a remake, a leleplezés óta azonban nem hallottunk róla. Megjelenési dátum egészen eddig a videóig nem volt. A hírek szerint ebben az esetben sem lesz más a történet, mint az eredeti játékban, és a hangulata is megmarad.

Ha egyik játék sem keltette fel az érdeklődésed a videó alapján, jó lehet tudni, hogy nem csak ezek a játékok érkeznek majd PlayStation-re 2024-ben. Számtalan játékot még be sem jelenetettek a stúdiók, szóval nyugi: lesz még egy-két meglepetés idén.

Ezt láttad már?

Minek készül a mesékből horror, és miért nézzük meg? Hát EZÉRT!

×