A fejlesztők néhány esetben elfelejtik jelezni egy-egy kiegészítő extra tulajdonságait. Ezúttal az egyik Warzone Optic ad hasznos előnyt.

2024.01.02. – A Warzone a december hatodikai frissítés után megkapta a Modern Warfare III szinte összes újdonságát. Ez a fegyverek mellett azok felszerelésére, a loadoutra is vonatkozik. Azaz búcsút mondhatunk a Weapon Tuningnak, helyette azonban tűpontos értékekkel találkozhatunk a menüben. Többé nem kell egy-egy frissítés után azon tanakodni, hogy a fegyverek statisztikái milyen irányban változtak. A valós hatás persze még így is kérdéses, hiszen rengeteg tényező befolyásolhatja egy-egy SMG, AR vagy épp LMG hatásosságát. Úgy tűnik azonban, hogy ebben sem mindig lehet megbízni.

A játékban felszerelhető kiegészítők extra előnyökkel és hátrányokkal látják el a játékosokat. Ezekből ötöt szerelhetünk fel a fegyverekre, szerencsére a fejlesztők nem hozták vissza A Call of Duty: Vanguard 10 kiegészítős felhozatalát. A Modern Warfare III és a Warzone az esetek jelentős részében helyesen jelzi, hogy milyen értékek módosulnak az adott Optic vagy épp Grip felszerelése után. Előfordulhat azonban, hogy fejlesztői figyelmetlenségnek köszönhetően nem jelzi ezeket a játék. Korábban is volt erre példa, úgy tűnik, hogy a 2023 utolsó napjaiban egy újabb „titkos” buffot sikerült felfedeznie a közösségnek.

Az egyik Warzone Optic ad extra erősítést a fegyvereknek

Sally is a Dog 2023 utolsó napjaiban tesztelte a Warzone kiegészítőit. Sokáig úgy tűnt, hogy semmi érdekesre nem sikerült bukkannia, ám az egyik Optic komoly meglepetést okozott még a sokat látott tartalomgyártó számára is. Az Ares Clear Optic az egyetlen kiegészítő a saját kategóriáján belül, mely segít a fegyverek visszarúgásán. Egészen pontosan 10%-os recoil csökkentésről beszélhetünk, mely nagyon nem elhanyagolható.

Az Optic valóban nem a játék legjobb célzójáka, ám ez az előny hamar az élmezőnybe repítheti. Egyetlen egy hátrány azonban biztosan van: nem minden kategóriára lehet felszerelni. Az Assault Rifle, Sniper Rifle, Battle Rifle, Marksman Rifle és LMG felhozatalból érdemes böngészni, ha az Ares Clear Optic erejét szeretnénk kiaknázni Warzone-ban. Könnyen lehet, hogy nem tudatosan ad előnyt a kiegészítő, így érdemes lehet minél hamarabb kihasználni az extra tulajdonságát.

Ezek a Warzone legjobb fegyverei 2024 első napjaiban

×