A Call of Duty legújabb része a tavalyi játék felhozatalát is tartalmazza. A Modern Warfare III fegyverek jobbak lehetnek, ám néhány kedvenc is ütős maradt.

2023.11.28. – A Call of Duty: Modern Warfare III több szempontból is különleges. Korábban sem volt elképzelhetetlen, hogy két Call of Duty játék fegyverei találkozzanak, ám ez leginkább a Warzone-ra korlátozódott csak. A 2023-as COD azonban szakított ezzel, hiszen a „sima” multiplayer és Zombies módokban is használhatjuk a régi kedvenceket. Értelemszerűen a fejlesztők azért az újdonságok felé terelgetik a játékosokat. Van, hogy in-game tulajdonságok segítségével, de előfordulhat, hogy a küldetések is ebben segédkeznek.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen használhatatlanok lennének a Modern Warfare II adta lehetőségek. Az elmúlt hetekben folyamatosan tesztelik ezeket is a tartalomgyártók. Különösen érdekes lehet ez a december hatodikai Warzone integráció előtt, ahol elkerülhetetlen lesz a két felhozatal találkozása. Az hamar kiderült, hogy az AR, SMG kategória szerelmesei jobban járhatnak majd a friss fegyverekkel, ám úgy tűnik, hogy az egyik korábbi kedvenc teljesen használható, sőt, kifejetetten remek opció lehet.

A Chimera a Call of Duty: Modern Warfare III-ban is aprít

WhosImmortal maga is meglepődött, hogy mennyire ütős választás továbbra is a Chimera. Közelharcokban, közepes távolságokon, de még akár távolabbi célpontok esetén is bevethető a fegyver. A TTK értékei pazarak, pillanatok alatt eltünteti az ellenfeleket a szerverekről. Ha valakinek bejött a Modern Warfare II-ben a fegyver, mindenképp érdemes adni neki egy próbát a 2023-as Call of Duty-ban is.

A korábbi kiegészítőkről sem kell nagyon lemondani, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Muzzle: L4R Flash Hider
  • Barrel: 6.5’ EXF Vorpal
  • Underbarrel: FTAC SP-10 Angled Grip
  • Laser: VLK LZR 7Mw
  • Rear Grip: D37 Grip

Érdemes lehet minél előbb kipróbálni a fegyvert, hiszen hatalmas esély van arra, hogy a fejlesztők a decemberi Warzone integráció előtt jelentkeznek még egy nagyobb frissítéssel. Ebben az esetben garantáltan nem maradnak sem nerfek, sem buffok nélkül a fegyverek.

Túl kevés XP-t adott a Modern Warfare III – Így kompenzál az Activision

×