Sokan már azon sem lepődnének meg, ha teljesen be is szüntetnék a Call of Duty fejlesztői a DMZ játékmódot. A Zombies veheti át a helyét.

2023.11.27. – A Call of Duty fejlesztői októberben tartották a szokásos, COD Next eseményt. Ekkor a játékosok rengeteg információt megtudhattak a franchise jövőjével kapcsolatban. Napvilágra kerültek a Modern Warfare III és Warzone újdonságai, de apró információmorzsákat kaptak a rajongók az érkező mobil kliensről is. Néhányan azonban hiányosnak érezték a felhozatalt. Az Activision egy szót sem beszélt a 2022-ben debütált DMZ módról. Egyből beindult a pletykagyár, hogy mi is lehet a jövője az alig egy éves fejlesztésnek.

Azóta már tisztáztak néhány dolgot a Call of Duty fejlesztői. Azt már biztosra vehetjük, hogy a játék nem kerül át a Modern Warfare III alá, a korábbi kliensben kell majd megkeresnünk, ha játszadozni támadna kedvünk. Ahogy szintén garantált, hogy a Urzikstan nevet viselő térképet sem láthatják a játékban a DMZ fanatikusok. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy ezeken kívül milyen Modern Warfare III újdonságokra lehet számítani az első közös szezonban. Nos, igazán kiábrándító lehet a válasz.

Szinte semmit nem kapnak a DMZ játékosok

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján, nem csak az új klienst nem kapják meg a DMZ játékosok, hanem gyakorlatilag egyetlen egy újdonságot sem. A régi mozgással, a régi fejlesztésekkel, a régi helyszínekkel kell beérniük. Ahogy azt sejteni lehetett a DMZ és régi zombi módok kereszteződéséből létrejött Zombies játékmód veheti át a helyét. A fejlesztőknek nem éri meg két hasonló módra koncentrálni, szervereken fenntartani. Nagy eséllyel erről bővebb tájékoztatást is kapnak a játékosok az elkövetkezendő hetekben, sok jóra azonban nem igazán érdemes számítani.

Ezek a Warzone legjobb fegyverei a teljes átállás előtt – Lezárul egy éra

×