Film/TV

Még idén megérkezhet a What If második szezonja a Disney+-ra

2023.11.07. – Ha nagy kedvelője vagy az MCU-nak, vagy csak úgy összességében a Marvel képregényeknek, a What If sorozatot Neked találták ki. A magyarul „Mi lett volna ha…” címmel futó sorozat elrugaszkodik az MCU-ban ismert kánontól és új történetszálakat vázol fel. Ott volt példának okáért az a rész, amiben Carter ügynök kapja meg a szuperkatona-szérumot és válik Carter Kapitánnyá (hogy miért nem Britannia Kapitány lett, az még mindig talány). Steve Rogers pedig nem Amerika Kapitány lesz ebben a világban, hanem Hydra Stomper, aki egy hatalmas fém páncélban megy szembe a nácikkal. A lényeg tehát, hogy a What If-ban gyakorlatilag bármi megtörténhet, itt tényleg csak az írók fantáziája szab határt a sztorinak. Ha két karakter történetét össze tudják szőni, akkor nagy valószínűséggel meg is teszik, az eredmény pedig a legtöbb esetben egy epikus narratíva.

Az első évadot nagyon kedvelték a rajongók, így nem is volt kérdés, hogy a Disney elkészíti a folytatást. A sorozatot egyébként exkluzívan a saját platformjára készítik, így Disney+-on volt látható az első felvonás és lesz majd látható a második is.

Na, de hol a második évad?

Azt azonban még pontosan nem tudni, hogy mikor. Egészen eddig abban a hitben voltunk, hogy 2023-ban már megtekinthető lesz a What If második évada. Ám ugye ez még nem történt meg… Így pedig lassan eltelt két év az első és a második évad között, ami meglehetősen kellemetlen a rajongók oldaláról nézve.

Valószínűleg ezért is érezte úgy a Disney, hogy most már mondaniuk kell valamit, hiszen elkezdett zúgolódni a nagyérdemű. A napokban hivatalosan bejelentették, hogy a holiday (vagyis a karácsonyi ünnepek idején) szezonban fog megjelenni az új felvonás.

Egyébként Amerikában ez az úgynevezett Holiday Season már most elkezdődött, ám valószínűsíthetően ennél komolyabb időszakra tartogatja a puskaport a Disney. A fanok és médiaszakértők ezért is várják a What If második évadát karácsony környékére. Ekkor jó eséllyel mindenki otthon van, csomagbontogatás mellé meg pont tökéletes lesz az új, nyakatekert sztoricsokor. Kíváncsian várjuk!

Ezt olvastad már?

Cloud

Korábbi cikkek

Ezeket a játékmódokat hozta el a Warzone Season 2

2024.02.07. – Február hetedikén hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III második,…

11 óra telt el azóta...

Pillanatok alatt feltörhető a Windows védelme – Nincs is rá megoldás?

2024.02.07. - A Windows éppen 17 éve, 2007 januárjának végén mutatta be a BitLocker nevet…

11 óra telt el azóta...

Több szinten is átalakult a Counter-Strike 2 füstje – Erre számíthatsz

2024.02.07. - A Counter-Strike 2 rajongók végre kicsit fellélegezhettek, hiszen február hetedikén új frissítésre ébredhettek.…

11 óra telt el azóta...

Pofátlanul jó áron húzhatod most be ezt a 144 Hz-es gamer monitort

2024.02.07. - Az elmúlt években minden máshoz hasonlóan a gamer monitorok piaca is átrendeződött. Míg…

12 óra telt el azóta...

Közel 20 Warzone fegyvert érintenek a Season 2 nerfek, buffok – Itt a lista

2024.02.07. - A Warzone játékosok több mint két hónapja élvezhették már a Modern Warfare III…

13 óra telt el azóta...

Hamarosan jelölni fogja a kamu AI képeket a Facebook és az Insta

2024.02.07. - Manapság már minden napra jut egy meghökkentő AI-sztori. A mesterséges intelligencia őrült gyorsasággal…

14 óra telt el azóta...