A Call of Duty előrendelői a hivatalos megjelenés előtt egy héttel már belekóstolhatnak a Modern Warfare III megújult kampányába.

2023.10.30. – Október elején már közelebbről is megismerkedhettek a Call of Duty rajongók a Modern Warfare III-mal. Nem titok azonban, hogy ekkor csak a multiplayer újdonságokat próbálhatták ki. Bár sokak számára nem érdekes a single kampány, mások éppen azért szeretik a franchise címeit. Szerencsére mindenki szabadon dönthet arról, hogy épp melyik móddal is szeretne játszani, így ebből nem születnek viták. A Call of Duty fejlesztői november 10-ére ígérték a Modern Warfare III megjelenését, ám az előrendelők a héten már egy kicsit megízlelhetik az újdonságokat.

Megtudhattuk azt is korábban, hogy a kampány sem marad a régi. A Sledgehammer és az Activision teljesen új szemlélettel közelítette meg a kampány szekciót. Az élmény nem lesz 100%-osan előre megírva, bizonyos mértékig a játék reagál a rajongók döntéseire. Párbeszédopciókkal vagy épp teljesen nyílt terepekkel is találkozhatnak majd. Sőt, az egyes döntések a kampány későbbi történetét is befolyásolhatják majd. Jól leolvasható tehát, hogy a korábbi lineáris történetmesélés helyett végre valóban interaktív lehet a Call of Duty.

Szerdán már előtölthető a Call of Duty kampány

A magyar idő szerint szerda estétől előtölthető játék kampány része körülbelül 50 GB tárhelyet kér majd magának. A teljes változat azonban még ennél is jóval többet. Aki valamilyen oknál fogva nem rendelkezik a COD HQ alkalmazással, annak 140 GB-nyi fájlt kell letöltenie az elkövetkezendő időszakban. Ez PlayStation platformra vonatkozik, de nagy eséllyel a másik két helyen sem kell ettől jóval eltérő helyigényre számítani. A korábbi játékok ennél jóval barátságosabb igényekkel rendelkeztek, így az új rendszert okolhatjuk az elképesztő méretért.

Előrendelnéd a játékot? Az alábbi Modern Warfare III változatokkal kalkulál az Activision:

Ez a fegyver lehet a Warzone új sztárja a nerfek után

×