A Volvo nemrégiben bemutatta legújabb modelljét, a Volvo EX30-at, amely remekül kiszolgálja a fiatal vásárlók igényeit.

A Volvo nemrégiben bemutatta legújabb modelljét, a Volvo EX30-at, amely remekül kiszolgálja a fiatal vásárlók igényeit. Ez a kompakt crossover teljesen elektromos meghajtású és a legmodernebb technológiákkal van felszerelve.
A Volvo célja az EX30-cal, hogy a jövő generációinak egy környezetbarát, biztonságos és kényelmes közlekedési eszközt biztosítson.

Sportos elegancia

A Volvo EX30 külső dizájnja letisztult és elegáns, mégis sportos és merész. A karosszéria aerodinamikus vonalai, a LED-es fényszórók és hátsó lámpák, valamint a 19 colos könnyűfém felnik kiemelik az autó karakterét.

Az autó belső tere – a Volvo-tól megszokott módon – tágas és kényelmes, akár öt utas számára is. Az anyaghasználat minőségi és prémium érzetet kelt: a bőrülések, a fa- és fém betétek, valamint a szőnyegpadló harmonikusan illeszkednek egymáshoz.

Lenyűgöző teljesítmény

A Volvo EX30 teljesítménye lenyűgöző, hiszen 408 lóerős elektromotorral rendelkezik, amely 660 Nm nyomatékot biztosít. Az autó 4,9 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/h-ra, a végsebessége pedig 180 km/h.

Az EX30 akkumulátora 78 kWh kapacitású, amely egyetlen töltéssel akár 450 km-t is képes megtenni. Az autó támogatja a gyorstöltést is, amellyel 40 perc alatt 80%-ra lehet feltölteni az akkumulátort.

Biztonságos útitárs

A Volvo EX30 egy fantasztikus autó, a jövő generációinak tervezve! Ha egy környezetbarát, biztonságos és kényelmes közlekedési eszközt keresel, érdemes megfontolni ezt a modellt. Ha pedig használt Volvo vásárláson töröd a fejed, a korábbi modellek között is csupa megbízható autót fogsz találni.

A Volvo tervezői a biztonságra is kiemelt figyelmet fordítottak, hiszen az autó számos vezetéstámogató rendszerrel van ellátva. Ilyen például az adaptív sebességtartó automatika, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a holttérfigyelő rendszer, a vészfékező asszisztens, a parkolóasszisztens, valamint a keresztirányú forgalomfigyelő rendszer.

Az autó karosszériája is erős és merev, amely megvédi az utasokat egy esetleges ütközés esetén. Az autóban található nyolc légzsák, valamint egy intelligens légzsákrendszer, amely felismeri az utasok testalkatát és súlyát, és ennek megfelelően állítja be a légzsák működését.

×