A Netflix Games kínálatába hamarosan bekerül a világ egyik legkedveltebb szimulátor játéka, a legújabb Football Manager.

2023.09.13. – Nincs nagyon a köztudatban, de bizony a Netflix előfizetéseink mellé különféle játékok is járnak. A streaming szolgáltató 2021. végén szélesítette ki a portfólióját játékokra is, egészen pontosan mobil tartalmakra. Ha előfizetünk az online szolgáltatásra, egy nagy csokornyi mobiljátékot is kapunk, amik más esetben könnyen lehet, hogy fizetős tartalmak lennének. Ilyen kuriózum például a Hextech Mayhem, ami egy, a League of Legends világában játszódó ritmus-platformer. Nagyon szórakoztató, s a Netflixnek köszönhetően akár ingyen végig is lehet pörgetni. De emellett még olyan örökzöldek is a kínálatba kerültek, mint a Moonlighter, Shovel Knight: Pocket Edition, Tomb Raider Reloaded, vagy éppen a Samurai Showdown.

netflix

Nem azt mondom, hogy a Netflix Games a legnagyobb kihívója az olyan szolgáltatásoknak, mint a PlayStation Plus, vagy a Microsoft GamePass, de az biztos, hogy mindez kiváló bónusz egy olyan előfizetésért, aminek elsősorban számunkra nem is a játék lenne a célja. Minél több mindent kapunk a pénzünkért, annál jobb, nem?

Taktika mindenek felett

Az EA Sportsnak köszönhetően állandóan el vagyunk látva futballjátékokkal, az immáron „EA Sports FC” néven rebrandelt FIFA-sorozat például minden szeptemberben új verzióval érkezik a piacra. Ezt a Konami úgy oldotta meg, hogy az eFootball egy élő szolgáltatás lett, ami nem jelenik meg évente, hanem időnként nagyobb tartalomfrissítéseket kap. Ám azok, akik nem szeretnének mélyen a zsebükbe nyúlni a mikrotranzakciók labirintusában, ott van a Football Manager.

A Football Manager egy igazán közkedvelt sorozat, ami szintén évente jelenik meg, cserébe utána nem kell tovább önteni bele a pénzt, hogy releváns maradjon. Sőt, mivel egy stratégiai, csapatmenedzselős mókáról van szó, talán az sem olyan kardinális, hogy évente beszerezzük a legújabb verziót.

 

Mindazonáltal a Netflix előfizetőknek most nem kell majd vacillálniuk, hiszen bekerül a kínálatba a Football Manager 2024-es verziója.

Maga a játék majd csak november 6-án jelenik meg PC-re, Macre, Switchre, PS5-re és Xbox Seriesre, na meg okostelefonokra. A telefont előszeretettel nyomkodóknak ez pirosbetűs ünnep kell, hogy legyen, hiszen ekkor azonnal bekerül a mobilos kiadás (Touch) a Netflix Games kínálatába.

Két sorozat között jó is lesz összedobni az álomcsapatot!

Ezt olvastad már?

Megjelent az iPhone 15 széria – Íme minden, amit bemutatott ma az Apple

×