Az M13B népszerűsége az egekbe szökött, ám könnyen lehet, hogy ennél jobb Warzone fegyvereket is találhatunk. JGOD prezentált is egy alternatívát.

2023.09.11. – Szeptember 6-án egy váratlan Warzone frissítés érkezett a szerverekre. A fejlesztők a Cronen Squall és az RPK értékeit is lejjebb tekerték, bár pontos számokat ezúttal sem árultak el. A Warzone szakértők és az ezzel kapcsolatos oldalak hamar elvégezték a méréseket. Kiderült, hogy valóban érezhető gyengítéseket eszközöltek a játék fejlesztői, melynek köszönhetően új játékszerek után kell nézni. Remek kérdés lehet, hogy milyen irányba érdemes kutatni.

Az elmúlt pár nap győztese egyértelműen az M13B. Jelenleg 25%-os népszerűségnek örvend, ám ez alapján szinte borítékolható, hogy csak napok választják el egy nerftől. Ilyen értékek mellett esélytelen, hogy a Warzone fejlesztői ne gyengítsék le valamilyen szinten. JGOD éppen ezt a témakört vizsgálta egyik legutóbbi videójában. Az M13B valóban egy megbízható fegyver, ám könnyen lehet, hogy nem ez a legjobb választás a játékosok számára.

Melyik Warzone AR-hez érdemes akkor nyúlni?

A Cronen Squall és az RPK tehát kiesett, az M13B pedig jó, de nem a legjobb, ráadásul ott lebeg a nerf a feje felett.  Szerencsére a válaszra sem kellett olyan sokat várni. Hamar előkerült a szintén roppant népszerű Kastov 762. A fegyver egyik legnagyobb előnye a gyors újratöltés, így igazán izgalmas tűzpárbajok során sem kell izgulnunk. Ráadásul, ha több lőszerrel töltjük újra a fegyvert, akkor még gyorsabb lehet annak ideje, további értékes tizedmásodperceket nyerve ezzel.

Ahogy azt sejteni lehetett, ezúttal sem maradnak el a kötelező ajánlások. A tartalomgyártó az alábbi attachmenteket aggatta a fegyverre:

  • Muzzle: ZLR Talon 5
  • Barrel: KAS-10 584MM Barrel
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Optic: AIM OP-V4
  • Magazine: 40 Round Mag

Az M13B továbbra is jó választás lehet, ám a sorsa bizonytalan. Ha biztosra akarunk menni, miközben a legjobbak közül szeretnék választani, akkor a Kastov 762 lehet a leglogikusabb döntésünk. Aztán persze sosem tudni, hogy a Warzone fejlesztői mikor jelentkeznek egy-egy frissítéssel. Az vitathatatlan, hogy a hatodik szezonra teljesen rendbe akarják szedni a felhozatalt. Ez sem véletlen, hiszen decemberben már a Modern Warfare III fegyverei is megérkeznek majd a játékba.

Új Warzone frissítés érkezett – Végre kiaknázható az új pisztoly ereje

×