Call of Duty

Lara Croft, „új” pálya és csákány?! – Íme a Warzone Season 5 Reloaded

2023.08.28. – A Warzone elemzők szerdai Reloaded érkezést vártak előzetes információk nélkül is. Korábban akár egy héttel előbb is leleplezte az Activision ezeket, ám manapság ez az időtartam 2-3 napra csökkent. Szerencsére hétfőn délután, egészen pontosan 19:00 órakor élesedett egy fejlesztői blogbejegyzés a frissítés várható újdonságairól. Ezek egy részét ilyen-olyan módon már ismerhettük, ám végre hivatalos helyről is érkeztek megerősítések. A nerfeket, buffokat csak szerda délután tudhatjuk meg, azokat mindig csak a frissítés előtt néhány órával leplezik le a fejlesztők.  Várhatóan a hatodik szezon lesz az utolsó a Modern Warfare III integráció előtt, ám a hivatalos megerősítésre még azért várnunk kell. No, de nézzük is, hogy mi várhat ránk a Season 5 Reloadedben.

Ezt hozza el a Warzone Season 5 Reloaded!

Új Resurgence mód

Jelenleg Vondel és Ashika szigete cserélgeti egymást a Resurgence módok rotációjában. A Reloaded frissítés azonban egy új pályát is magával hoz, mely valójában nem is annyira új. A Fort Resurgence módban Al Mazrah egy kiszakított területével találkozhatunk majd. Al Bagra Fortress-t és az azt körülvevő épületeket kerítették el a fejlesztők.

Lara Croft és 21 Savage

Lara Croft

A PlayStation Blog hivatalos bejegyzést szentelt az új szezonnak még augusztus elején. Ebben kotyogták el, hogy az ikonikus videojáték-karakter Modern Warfare II és Warzone címekben is megvásárolható lesz majd. Ezt megerősítették a fejlesztők is, ahogy bizony a 21 Savage skin érkezésére sem kell már sokat várnunk. Természetesen kollaborációktól mentes csomagok is érkeznek majd. Ezek megjelenési listáját várhatóan a hét második felében megismerhetjük, így nem kell kapkodnunk az esetleges CP vásárlással.

21 Savage – Warzone

Új fegyverek

Új Warzone fegyverek

A Carrack .300 és az FR Avancer a szezon elején mutatkozott be. Pár napja pedig az M13C-t szerezhették meg a játékosok az új esemény keretein belül. A fejlesztők azonban elárulták, hogy további finomságokra is készülhetnek majd a játékosok. Az alábbi új játékszerekre készülhetünk:

  • Pickaxe (Melee)
  • 9mm Daemon (Pistoly)
  • Lachmann Shroud (SMG)

A fegyverekkel kedd délután részletesebben is megismerkedhetünk.

Armored Royale és Gunfight Snipers

Warzone Armored Royale

Az előző Warzone érában már feltűnt az Armored Royale játékmód, melyben központi szerepet játszik a képen látható MRAP jármű. Amíg ezt nem pusztítja el egy másik squad, addig a csapattagok újraéledhetnek. A járművet természetesen fejleszteni is lehet majd, igazán izgalmas összecsapásokra készülhetünk. A Modern Warfare II játékosokról sem feledkezett meg az Activision, ők a Gunfight sniperekre specializált változatát élvezhetik majd ki.

Play Again

A fejlesztők új funkcióval bővítik a Modern Warfare II-t is. A Play Again segítségével a véletlenszerűen összeverődött csapatok tovább folytathatják a meccseket, ha mindenki így gondolja. Ez mindössze néhány kattintás lesz a Season 5 Reloaded után.

A fejlesztők érezhetően kevesebb újdonságot jelentettek be a Reloaded módhoz, mint amit korábban megszokhattunk. Egy azonban biztos, hogy szerda este 19:00 óra környékén már a fentebb is részletezett újdonságokat élvezhetik a játékosok. Szintén borítékolható, hogy a konzolos játékosok pár órával 18:00 előtt már elő is tölthetik az újdonságokat.

Arpi

Korábbi cikkek

Megvan a Google kereséseknél a „tárolt változat?” – Megszűntették

2024.02.03. - Bizonyára te is gyakran használod a Google keresőt, hogy megtaláld a legmegfelelőbb oldalakat.…

13 óra telt el azóta...

Felejtsd el a Pokémonokat, már tölthető a Palworld Digimon mod

2024.02.03. - Nos, talán már hallottál arról, hogy a Palworld rajongók nem voltak elégedettek azzal,…

13 óra telt el azóta...

„Manipulálta a PlayStation 5”, ezért hajtott be a Mekibe

2024.02.03. - Azt már számtalan kutatás bizonyította, hogy bizony a videojátékoknak van hatása az elménkre,…

13 óra telt el azóta...

7 film, amiből döbbenetesen nagy botrány lett

Bódi Dániel 2023. 08. 02. - A filmkészítők élete sem játék és mese, főleg akkor…

15 óra telt el azóta...

Gyakori Gamer kérdések – Íme a leghülyébb vásárlói kérdések játékokról

Gábor János 2022.12.29. - A világháló messze legszórakoztatóbb tartalmai közé tartoznak a hülye kérdések, amelyek…

16 óra telt el azóta...

Ilyen a tökéletes nő és férfi a 3 legnagyobb képgeneráló AI szerint

Gábor János 2023.07.04. - Nem sok kétséget hagy a Bulimia Project kutatásának eredménye arról, hogy…

17 óra telt el azóta...