A rejtélyes fényeket néhány évvel ezelőtt is látták már – sokak szerint megnyílt a pokol kapuja.

2022. 07. 25. – Egészen különös fényeket fotózott egy pilóta, amikor 2022 nyarán az Atlanti-óceán fölött repült. Több ezer méretes magasságban haladt a jármű, amikor egy kifejezetten fényes és látványos vörös fényáradatra lett figyelmes a felhők alatt.

A pilóta elmondása szerint soha életében nem látott még hasonló jelenséget, így fogalma sincs arról, hogy mi lehet az okozója. Ami még érdekesebb, hogy pár évvel ezelőtt pontosan ilyen túlvilági látványról adott hírt egy másik pilóta, aki Hongkongból Anchorage-ba tartott.

„Észrevettem, hogy egy mélyvörös/narancssárga izzás jelenik meg előttünk…Pedig körülöttünk csak végtelen óceánnak kellett volna lennie. Kezdetben egy távoli városnak vagy ázsiai kalmárhalászhajóknak tűntek, ezen a területen ez nem tűnik logikus magyarázatnak. A fények, amiket láttunk, sokkal nagyobbak voltak, mint egy átlagos város vagy hajócsoport, amik szokásosan sárga és fehér színben világítanak, de ez ehelyett vörös és narancssárga színben izzott” – írta le a látványt a pilóta még 2014-ben.

A júliusi szemtanú minderről képeket is készített, melyeken valóban egy ilyen rejtélyes fényáradatot láthatunk az óceán közepén.

Mysterious red glow seen over the Atlantic, pilot says he’s never seen anything like it. Via July 2022.
by u/mohiemen in Damnthatsinteresting

A Reddit néhány fantáziadús kommentelője szerint a képen a Stranger Things Hellyel Lefelébe/Átfordított világba/Tótágasba vezető portáljait láthatjuk megnyílni, de akadnak olyanok is, akik szerint nem lehet véletlen, hogy az eredeti Doom 2022-ben játszódik, ami valójában csak megjósolta a jövőt, és igazából ezt láthatjuk valóra válni. Igaz, ennyi erővel akár lehetne a gyíkemberek titkos bázisa, ahonnan dróton rángatják a lapösföld vezetőit.

Mindezek természetesen nagyon izgalmas felvetések, melyeket néhányan készséggel tényként kezelnének, a valóság azonban sokkal unalmasabb, mint a képzelet szüleményeinél. Nagyon nagy valószínűséggel ugyanis valóban halászhajókról lehet szó, melyek nagyobb csoportba verődve a Delta nevű vállalat egy speciális, vöröses fényt használó lámpáival csalogatják a vízfelszín közelébe a halakat. Valamiért ugyanis a tengeri állatokat vonzza ez a fényár, így sokkal kevesebb munkával, sokkal több halat lehet kifogni.

Ha pedig világvége, akkor vannak sokkal valóságosabb, tudományosabb elképzelések is:

Ilyen lesz az apokalipszis – Ezen az 5 módon semmisülhet meg az univerzum

 

×