Páratlan és hiánypótló streaming szolgáltatás indul hamarosan, méghozzá teljesen ingyen, reklámoktól mentesen.

2023.07.30. – A jelenlegi eléggé túltelített streaming piacot vizslatva joggal gondolhatjuk, hogy ugyan minek kellene nekünk még egy szolgáltatás, még ha ingyenes is? Hiszen így is nézhetetlen mennyiségű tartalom akad csak a Netflixen, meg amúgy is, a legtöbb ingyenes platform reklámokkal van szétszemetelve. Hát kinek kell az?

Nos, a prekoncepciók ellen duplán jó hír, hogy az új ingyenesen elérhető streaming szolgáltatás teljesen mentes lesz a hirdetésektől, így az ég világon semmi sem fog belerondítani az élménybe. Ami azért is remek, mert az új platformon olyan tartalmakat nézhetünk majd, amilyet sehol máshol nem láthattunk még.

Az új szolgáltatást ugyanis a NASA indítja – erős áthallásokkal a Disney-vel – NASA+ néven, melyen saját gyártású dokumentumfilmeket, eredeti sorozatokat, interjúkat, és mindenféle más érdekes tartalmakat érhetünk majd el, természetesen szigorúan űrtudományos és sci-fi témakörökben. A NASA+ pedig nem csak egy szimpla webes felület lesz, hanem saját tévés és mobilos (talán még konzolos) alkalmazást kap, azaz kényelmesen otthon és út közben is rácsodálkozhatunk a világmindenségünk sokak által sosem látott fantasztikumaira.

 

A NASA+ elméletileg – egy nyilvános bétatesztet követően – még idén elrajtol, azt azonban nem tudni, hogy magyar lokalizáció – szinkron vagy felirat – lesz-e benne. Ha induláskor nem is, de idővel valószínűleg (remélhetőleg) erre is sor kerülhet, de ha mégsem, akkor is érdemes lesz alkalomadtán felnézni a szolgáltatásra, hiszen az univerzum olyan szegletébe enged bepillantást, amihez nekünk földi halandóknak nem igazán lehet szerencsénk.

Plusz mindenféle küldetést, kilövést és más missziót is közvetíteni fognak – mint például a 2024 novemberére ütemezett Artemis II-t, amely során Elon Musk űrhajójával a Hold közelébe küldenek, majd maximum 21 napra pályára állítanak négy magasan képzett űrhajóst.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Miért nem láthatjuk SOHA szabad szemmel a fekete lyukakat?

×