Az eredeti tervek nem erről szóltak, ám a nyomás hatására megenyhült az Epic Games.

2023.07.16. – A Fortnite adatbányászai június végén kiszúrták, hogy különleges kollaborációra készül az Epic Games. Nem titok, hogy az Epic Games Store felhasználói hétről hétre behúzhatnak egy-két ajándék címet. Ahogy bizony arra is volt már példa a múltban, hogy a Fortnite játékosok ingyenes keretek között válthatták le a „Default” kinézetüket.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján, július 20-án a The Elder Scrolls Online kerülhet be ebbe a díszes társaságba. A játékért a többi platformon 20 eurónyi összeget kérnek, így közel 7500 forintot spórolhatnak a játékosok. Ezzel egy időben a Fortnite fájljaiban felbukkant egy olyan Bundle, mely a fentebb említett játék karakteréből inspirálódott.

 

A közösségnek nem tetszett az Epic terve, úgy tűnik, hogy sikerült őket meggyőzni!

Egészen a hétvégéig úgy kalkulált az Epic Games, hogy csak a fizetős, extra változat mellé adják ajándékba a fentebb is látható szettet. Valamiért az átlagnál is több ellenszenvet váltott ki a játékosokból ez, pedig korábban több hasonló promócióval is találkozhattunk a cég felületén.

Vasárnap hajnalban az Epic Games szerverein változásokat olvastak le az adatbányászok. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az Epic Games Store felületén beváltott, teljesen ingyenes The Elder Scrolls Online verzió mellé is járni fog a fentebb látható Fortnite szett. Ennek köszönhetően nem csak egy ütős játékot, de egy nagyon kellemes skint is begyűjthetnek a rajongók teljesen ingyen és bérmentve.

Igazi Vaják túladagolás – Ciri és Yennefer is megérkezett Fortnite-ba

×