Érdemes megtolni a hétvégét.

Ahogy azt már korábban megszokhattuk, a Call of Duty fejlesztői néha megnyitják a fizetős cím kapuit is. Egy-egy Season start után nincs is jobb időpont erre, hiszen több szempontból is kedvező lehet a kiadónak. Egyrészt a múlt hét közepén startolt el a Season 4 frissítés, mely nem csak új tartalmakkal, hanem rengeteg hibajavítással is bővítette a Call of Duty játékokat. Ehhez pedig nem is kell sokkal jobb kedvcsináló, mint egy kis ingyenes időszak.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Csütörtök estétől kinyílnak a szerverek kapui, melyet egészen hétfőig élvezhetünk majd. Ennek köszönhetően egy teljes hétvége a rendelkezésünkre áll, hogy megismerkedjünk a Modern Warfare II lehetőségeivel. Minden platformon elérhető már a letöltési opció. PC-n a Battle.net és Steam kliensekben élesednek az ingyenes indítás lehetőségei. Amennyiben mégsem találnád meg őket, segítünk, ám nagy eséllyel nem lesznek élesek a linkek csütörtökig:

A fejlesztői kép alapján tizenhárom pályát és tizennégy módot is kipróbálhatunk majd. Az FPS/FPP kameranézet mellett a TPS/TPP nézet rajongói is örülhetnek, hiszen szabadon választhatunk, hogy melyik módban vágunk neki a harcoknak. Némi akciót is kapunk a címre, érdemes meglátogatni a platformunknak megfelelő áruházat.

Tényleg változott a gépigény? – Ezek a Warzone legjobb beállításai, ha sok FPS kell

 

×