A Summer Game Fest árulkodott.

A Modern Warfare II tavalyi megjelenése után több pletyka is szárnyra kapott. Az iparági informátorok egyetértettek abban, hogy az Activision 2023-ra nem tervez önálló játékkal. Az akkori információk alapján egy combosan megpakolt Modern Warfare II DLC-re számíthattunk volna. Talán az Activision sokáig így is gondolta, ám 2023 elejére egyre valószínűbbé vált, hogy mégis egy teljes értékű cím érkezne a piacra.

Májusban aztán tovább erősödtek ezek a hangok, Tom Henderson, a veterán leaker pedig több kritikus információt is elárult a 2023-as címmel kapcsolatban. Egy teljesen önálló, prémium játékról beszélhetünk, mely folytatja az elmúlt évek során felállított hagyományokat. A név nemes egyszerűséggel „Call of Duty: Modern Warfare III/3” lesz, a fejlesztésért pedig a Sledgehammer felel. Eddig azonban nem volt hivatalos megerősítés semmilyen részről.

A Summer Game Festen azonban megtörték a csendet!

Geoff Keighley, az esemény atyja és műsorvezetője a Season 4-es trailer bemutatása előtt egyértelmű és hivatalosnak tekinthető bejelentést tett. Idén tényleg érkezik egy új Call of Duty játék, ahogy a Warzone Mobile megjelenésére sem kell 2024-ig várnunk. Visszatér a Zombie mód, de nagy eséllyel a Warzone is egy új, nagy pályával bővülhet majd. Ha hihetünk a korábbi pletykáknak, akkor az első béta valamikor október környékén startolhat majd el, a tényleges megjelenés pedig november 10-ére várható. 

Napokon belül resetelődnek a Warzone 2 Ranked rangok – Erre számíthatsz

 

×