Nem csak az agresszív játékstílus hódít.

Lassan elérkezünk a Warzone harmadik szezonjának végéhez. Május közepén megérkezett a Reloaded frissítés, mely a kötelező nerfeket és buffokat is magával hozta. Az új fegyvereket később egy nagyon kicsit gyengítették még a fejlesztők, ám azóta érdemi változtatás nem történt. Nagy eséllyel a negyedik szezon június közepi debütálásáig már nem is kell ilyenre készülnünk.

A szezon végéhez közeledve, amikor már a Battle Pass-t kimaxolta mindenki az ingyenes küldetésekkel egyetemben, mindig van hely egy kis kísérletezgetésre. Előfordul, hogy teljesen új fegyvereket próbálnak ki a játékosok, de az sem ritka, hogy a szokásostól eltérő játékstílussal próbálkoznak. A lopakodó, bujkáló, „camper” játékosokat sokan nem kedvelik, ám kétségtelenül részesei minden meccsnek. WarzoneLoadout nekik kedveskedett a mostani összeállítással.

Nézzük is, hogy mi az ajánlott kombináció ehhez a játékstílushoz!

Ezúttal nem csak az ajánlott fegyvereket, hanem a kötelező Perkeket és tárgyakat is leolvashatjuk a fenti képről. Az hamar kiderült, hogy a Sakin MG83 és a Vel 46 adja a loadout lelkét. A kiegészítőket és a Weapon Tuning értékeket szintén megtaláljuk a grafikán. Perkekből a Bomb Squad – Overkill – Resupply – Ghost négyesére esküszik a tartalomgyártó. A Proximity Mine és a füstgránátok kiváló segítséggel szolgálhatnak a fentebb taglalt játékstílushoz, érdemes lesz vigyázni a szervereken.

Ezek a Warzone 2.0 legjobb SMG fegyverei a Reloaded után – Íme a daragépek listája

 

×