Ha sokallod a Star Wars Jedi: Survivor eredeti, 24.000 forintos árát, de érdekel a Cal Kestis kalandja, akkor ez a cikk neked íródott.

Nem, nem olvastad félre, és bármennyire is annak tűnik, még csak nem is clickbait. Tényleg 18.000 forinttal olcsóbban végig játszhatod a legeslegújabb, egész frissen megjelent Star Wars Jedi: Survivort. A gond csak az, hogy bár semmivel sem kell trükközni, de erre kizárólag PC-n van csak mód, aki konzolokon szeretné megismerni Cal Kestis történetének folytatását, annak egyelőre még ki kell fizetnie a teljes árat.

Mivel a játék még egészen új, hisz április 28-án jelent meg, jogos a kérdés, hogy a fenébe lehet ennyit spórolni rajta? Nos, nincs a dologban semmi fekete mágia, nem kell hozzá lepaktálni az ördöggel, vagy kifogni az aranyhalat. Mindösszesen csak el kell látogatni az EA játékszolgáltatásának, az EA Play oldalára, majd ott kiválasztani a Pro-tagságot. Ezért havonta csupán 15 eurót, körülbelül 5500 forintot kell fizetni, cserébe viszont a kiadó összes játékához korlátlanul hozzáférhetünk – még a legújabb címekhez is.

Persze az 5500 forint egyáltalán nem tűnik kevésnek a Game Pass vagy a PS Plus Extra mellett, de tekintve, hogy a Jedi: Survivorért PC-n 24.000 forintot kérnek, úgy már elég barátinak hat a 18.500 forintos árkülönbség.

Főleg, hogy egy hónap alatt simán a végére is érhetünk, ami után pikkpakk lemondhatjuk az előfizetést, ha már nincs rá szükségünk. Ez egyébként pontosan olyan, mintha dobozos formában vennénk meg, majd a végigjátszás után valamivel olcsóbban túladnánk rajta – még árban is.

Szóval, ha érdekel a Jedi: Survivor, de nem szívesen költenél el így hirtelen 24.000 forintot, akkor az EA Play Prón mindenképp érdemes elgondolkozni. Az előfizetés lemondása után bármikor visszatérhetünk, még akkor is, ha csak egy-egy nagyobb, számunkra érdekes játékmegjelenésről is van szó. Meg ajánlatos is, hiszen így sokkal olcsóbban játszhatunk a legújabb címekkel, mintha „megvennénk” őket.

(Azért az idézőjel, mert digitális vásárláskor valójában nem vesszük meg a programot, csak kikölcsönözzük a hozzáférés jogát ~ dióhéjban.)

Ezt is érdemes elolvasnod:

5+1 káros szokás, mellyel durván megrövidíted a géped élettaramát

 

×