A Warzone 2 Steam felhasználói felfedeztek egy egyszerű Warzone 2 trükköt, amivel a PC-s játékosok eléggé megnövelhetik az FPS-t játék közben.

Kétségtelen, hogy a maximális képkocka/másodperc elérése elengedhetetlen a Warzone 2-ben ahhoz, hogy a játék a lehető legjobb és legfolyamatosabb élményt nyújtsa PC-n. Sokan szinte mindent feláldoznak az FPS oltárán, legyen az például felbontás vagy éppen a grafika. Most a Steam felhasználók fedeztek fel egy trükköt, amivel sok FPS-t lehet szerezni, ehhez pedig csak egy beállítást kell alkalmazni.

Ha te is olyan játékos vagy, aki kétségbeesetten keresi azt a beállítást, amivel még több FPS-se lehet, akkor ezt talán nem árt kipróbálni. Ami viszont érdekes ebben, hogy az egész egy furcsa hibának tűnik, de ki tudja: talán nálad is működni fog, akkor pedig megéri.

Elvileg ez a beállítás drasztikusan növeli az FPS-t a Warzone 2-ben.

A Redditen ‘qwazimoda99’ azt állítja, hogy a játék hangcsevegésének „Friends Only”-ra (csak barátok) állítása megnöveli az FPS-t. Ez a beállítás kiveszi a népszerű proximity chat funkciót, és csak a barátaidat fogod hallani a meccs alatt. Ez azonban úgy tűnik most nagy hatással van arra, hogy mennyire fut jól a játék.

Így állítsd be:

  • Menj a Warzone 2 főmenüjébe.
  • Válaszd ki a képernyő jobb felső sarkában a Beállítások (Settings) fület.
  • Válaszd a Hangbeállítások (Audio settings) menüpontot.
  • Görgess le a ‘Game Voice Channel’ menüpontig.
  • Kattints a legördülő menü megjelenítéséhez.
  • Válaszd a ‘Friends Only’ lehetőséget.

FPS Fix 1337% in 3 season (Set to FRIENDS ONLY) steam version! How does this affect fps ? These developers are still getting paid. This is really a joke.
by u/qwazimoda99 in CODWarzone

Érdemes észben tartani, hogy ez a trükk csakis akkor működik, ha a Steamen keresztül játszod a Warzone 2-t. Vagyis ha Battle.neten keresztül indítod a játékot, akkor nem működik.

Annak ellenére, hogy ez egy apró beállításnak tűnik, a játékosok drasztikus változásokról számoltak a használata után. Valaki kommentben például azt írta, hogy 130-ról 170-re nőtt az FPS nála. Nem teljesen világos, hogy hogyan és miért van ilyen nagy hatással az FPS-re ez a beállítás, de egyesek szerint valószínűleg a hangok kezelése sok erőforrást követel.

„A játék bedob egy 150 fős lobby-ba, és elnémít mindenkit 15 méteres körzetben. De még így is feldolgozza az összes hangot, amit nem hallasz” – írta egy játékos.

Akárhogy is, kétségtelen, hogy ez a beállítás jelentős előnyt biztosít azoknak, akik hajlandók feláldozni a proximity chat funkciót. A beállítás egyébként lehet, hogy egy hiba eredménye, szóval bármikor javíthatják.

Ezt láttad amúgy?

Íme a világ 10 legjobb videojátéka, ami japán anime alapján készült

 

×