Ezúttal Európa adna otthont az összecsapásoknak.

A Warzone 2.0 2022 novemberében startolt el. Alapvetően a Modern Warfare II-ból már ismerős Al Mazrah adott otthont a kifejezetten szegényes palettának. A korábbi pletykák alapján csak 2023 nyarára várhattuk volna a második pályát, ám a fejlesztők máshogy döntöttek. Rögtön a Season 2 elején debütált Ashika szigete, ezzel együtt pedig a Resurgence játékmód is.

A Season 3 megjelenése előtt már tudni lehetett, hogy a Resurgence immár a nagyobb helyszínen is játszható lesz, illetve azt is, hogy a Reloaded frissítés után megérkezik majd a Plunder. Az adatbányászok azonban olyan információkra is rábukkantak, melyre talán még nem is számítottak. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők turbó fokozatba kapcsoltak, hogy mindent megtegyenek a játékosok megtartásáért.

Hamarosan megérkezhet a Warzone 2 harmadik pályája!

Képeket és térképet egyelőre nem sikerült előtúrni a fájlokból, ám így is több hasznos információt megtudattunk. Nagy eséllyel ismét egy kisebb pályáról beszélhetünk, ám a Resurgence módon kívül az alap Battle Royale mód is tiszteletét teheti majd az új helyszínen. Ezúttal egy igazi európai ország, Hollandia adhat majd otthont az összecsapásoknak. A pálya (kód)neve nemes egyszerűséggel „Vondel„. A megjelenés pontos időpontja nem ismert, ám az sem elképzelhetetlen, hogy a Season 4 érkezése hozhatja majd el a játékba.

Az e heti adag:

Al Mazrah sem úszta meg – Ezekkel a Call of Duty módokkal játszunk a héten

 

×