A történet szorosan összefonódik majd a záró évadjához közelítő eredetinek, de a forma változik, ahogy a tartalmat készítő csapat sem teljesen ugyanaz.

Megvan a világsikerű Stranger Things sorozat megálmodóinak legfrissebb szerződése a Netflix-szel: a Duffer fivérek az élőszereplős Death Note animesorozat, illetve Stephen King Talizmánja mellett a saját történetükből is új produkciót készíthetnek a streaming szolgáltatónak. A GameStar kiszúrta: a Stranger Things – aminek utóbbi két évadja még mindig stabilan őrzi helyét a legnézettebb első havi top 10-ben – egy spinoff sorozat és egy színdarab mellett új animációs szériára is zöld utat kapott.

Forrás: Netflix

A showrunnerek produkciós cége, az Upside Down Pictures rutinos rajzfilmesekkel karöltve készít új ST-történeteket: a Fanboy és Chum Chum, a Glitch Techs és a Random! Cartoons sorozatokat is készítő Eric Robles, illetve a Flying Bark Productions lesz a felelő a tartalomért.

„Mindig is egy olyan Stranger Things animációs sorozatról álmodtunk, ami a szombat reggeli rajzfilmek szellemiségét idézi: azokét, amelyeken felnőttünk. Látni, hogy az álmunk valóra válik, elképesztően izgalmas”

– nyilatkozták a Duffer fivérek, majd hozzátették, hogy ámulatba ejtette őket minden látványterv és ötlet, amivel Eric Robles és a csapata előállt. Az eredeti Stranger Things sorozat időközben készülget: a forgatás májusban kezdődik, így a nyilván grandiózusnak megálmodott finálé valamikor 2024 őszén debütálhat a Netflixen.

Lett volna tovább, de nélküle necces lenne:

Tizi nem vállalta: Millie Bobby Brown brutális pénzt utasított vissza a Stranger Things folytatásáért

 

×