Nagyon bíztató ízelítőt kapott a Marvel-csajokkal (és cicákkal) teli The Marvels: ezt a triót már most biztos, hogy több filmen át néznénk.

A Hangya és Darázs: Quantumania megjelenésével elkezdődött az MCU ötödik fázisa. Már éppen ideje volt a szédítően epikus magasságokba nyúló Bosszúállók saga után kissé irányt vesztett negyedik után, és most szerencsére úgy is tűnik, hogy a dolgok jó irányba haladnak – részben Kang, az új főgonosz bemutatkozásának köszönhetően. A sorban egyébként még nem a The Marvels lányai következnek, hanem a – várhatóan szintén grandiózus sztorival búcsúzó – Galaxis őrzői, de a trilógia könnyes záródarabja után életvidám és nagyon színes folytatásra számíthatunk.

És sok cicára.

Forrás: Marvel Studios

A filmelőzetesben tömegével feltűnő kis bolyhosok, mint tudjuk, csak addig ilyen édesek, amíg ki nem tátják a szájukat, szóval akkora mennyiségben, amekkorában az új előzetesben szerepelnek, a jelenlétük inkább tűnik fenyegetőnek, mint megnyugtatónak.

Brie Larson Marvel Kapitánya, Teyonah Parris Monica Rambeau-ja és Iman Vellani Miss Marvelje talán ennyi szörnymacskával is elbír,

ám a láthatóan kényszerből összeálló csapatnak még házon belüli problémákkal is meg kell birkózni. A csajok között eluralkodó káoszt Samuel L. Jackson immáron űrhajókapitánnyá vedlett Nick Fury-ja próbálja csitítani, mert a triónak (és Goose-nek, a Flerken macskának) fontos feladat miatt kellene uralkodni a lányos zavaron.

 

A film a tervek szerint november 10-én kerül a mozikba, és ha csak fele olyan könnyed és vicces, mint az előzetes, akkor nyert ügyünk van: könnyen lehet, hogy az utóbbi pár év legszórakoztatóbb MCU-filmjéhez van szerencsénk.

Ezek se tűnnek ám rossz ötletnek:

Bejöttek a speciálok: Ez a 6 remek Marvel különkiadás készülhet a Disney+-ra

 

×