Elindult TheVR Jani, Duszka Péter és Simonffy Péter közös kihívása, amiben előzeteseket vágtak. Te is szavazhatsz az alkotásokra.

A legjobb vágók csapnak össze egy friss kihívás keretén belül, ami garantáltan érdekelni fog téged, amennyiben tisztelője vagy a TheVR, Duszka Péter és/vagy Simonffy Péter munkásságának. Mind a három név igen komoly szakmai múlttal rendelkezik a filmgyártás, videózás, vágás, szerkesztés terén, így közös “csatájuk” igen izgalmasnak ígérkezik.

TheVR Jani, Duszka Péter és Simonffy Péter trailer-vágásban versenyeznek egymással. Már te is szavazhatsz.

Íme a verseny részletei, és a három előzetes, melyekre szavazhatsz. Azt persze nem lehet tudni, hogy melyik előzetest melyik alkotó készítette.

 

Ahogy az a Happy Hour március 6-i adásából kiderült, Jani és Duszka Péter régóta terveznek valamilyen közös megmozdulást, és közben kitalálták, mi lesz az. Ehhez időközben csatlakozott Simonffy Péter is. Az elmúlt hetekben egy Duszka Péter által vágott magyar kisfilm, az Utolsó Esély előzetesét vágta meg mind a három alkotó, a saját stílusában. Ez tehát azt jelenti, hogy a magyar filmes és videós szakma nagyjai csapnak össze egy kihívásban, ahol a nézők dönthetnek arról, hogy ki készíti el a legjobb előzetest egy magyar kisfilmhez.

Szavazni is lehet az elkészült alkotásokra, azt azonban nem lehet majd tudni, hogy melyik előzetest melyik alkotó készítette. Így abszolút az számít, hogy melyik előzetes tetszik neked a legjobban. A vágók egyébként komoly szabályzat alapján, nagyjából 2 hét alatt készítették el a trailereket. Az alkészült alkotásokat a fenti videóban nézheted meg, a lenti linken pedig szavazhatsz! Szavazni április 11-ig lehet!

Itt lehet szavazni!

Ha esetleg nem ismernéd TheVR Jani kihívóit, íme pár fontos szó róluk:

Duszka Péter Gábor

Duszka Péter Gábor többek között olyan nagyjátékfilmeken dolgozott vágóként, mint a Guerilla vagy a FOMO, de ő készítette a Viszkis, a Kincsem és a Drakulics elvtárs előzetesét is, sőt a Love Death + Robots, a COD WWII valamint a Rainbow Six: Siege – HAMMER & SCALPEL rövidfilmekben is közreműkött. Péter több alkalommal járt a TheVR stúdiójában, a Timeout Podcast vendége volt.

Simonffy Péter

Simonffy Péter 2013-ban végzett, mint hangtechnikus, azóta a filmiparban tevékenykedik. 2014-től vágóként dolgozott a Pannonia Pictures kft-nél, ezzel párhuzamosan vezette YouTube csatornáit. Kezdetben dalfeldolgozásokat készített, majd több mint 200 epizódon keresztül vlogolt a mindennapjairól. Mára kisfilmeket, illetve online és televíziós reklámfilmeket készít.

Borítókép: TheVRTech

Ez is érdekes lehet:

9 zseniális játékklasszikus, aminek hiába várjuk, sosem lesz már 3. része

 

×