Ha eddig halogattad az előfizetést, akkor ne várj tovább, mert hamarosan lejár a kedvezmény.

A SkyShowtime a magyar pénztárcák legnagyobb szerencséjére az HBO Maxtól lesett el néhány fogást, ami a bevezetési akciót illeti, így egészen csábító, 999 forintos áron próbálják meggyőzni a népet arról, hogy jó lesz nekik még egy plusz streaming előfizetés.

Ez a 999 forintos kedvezményes ár azonban nem áll örökké. A február 11-től elérhető akció ugyanis április 11-én véget ér, onnantól kezdve már az eredetileg megszabott 1999 forintos havidíjon lehet benevezni a Showtime-ra. Erről pedig azért is nagy hiba lemaradni, mert az, aki még most kicsengeti az ezrest, az örök 50%-os kedvezményt kap a szolgáltatás éppen aktuális díjából.

Ahhoz viszont, hogy érvényesíthessük a kedvezményt, nem mindegy, hogy hol regisztrálunk – figyelmeztetett okosan a Műsoron. Ahhoz ugyanis, hogy megkapjuk az 50%-os jóváírást, a SkyShowtime webes felületén kell előfizetői profilt készíteni, mobilon és az alkalmazásban valamiért sajnos nem fog működni. Ha a weboldalon mindent megadtunk, akkor a visszaigazoló emailben meg kell erősítenünk a regisztrációt (és bár itt előfordulhatnak problémák), ezután már böngészhetünk a kiváló filmek és sorozatok garmadája között.

Bár a SkyShowtime megannyi sebből vérzik még: nincs például konzolos alkalmazás és egy csomó tévére sem tölthető natív app, a feliratok sokszor csúsznak a jelenethez képest, és a mobilos felület sem olyan gördülékeny, mint a konkurenciáknál, de ezeket valószínűleg a jövőben javítani fogják. Ezekért a problémákért viszont bőven kárpótol a 999 forintos ár, illetve az örök féláras kedvezmény, mellyel jelenleg ez Magyarország egyik legolcsóbb streaming szolgáltatása.

skyshowtime

Ezt is érdemes elolvasnod:

6 zseniális poszt-apokaliptikus film, ami olyan mint a The Last of Us, csak sokkal jobb

 

×