A rendszeres frissítések és hibajavítások ellenére a durva valóság az, hogy a League of Legends tele van hibákkal.

A rendszeres frissítések és hibajavítások ellenére a durva valóság az, hogy a League of Legends tele van hibákkal. A 13.5-ös frissítést követően felbukkant a játékban egy game-breaking hiba, ami lehetővé teszi a High-ELO játékosok számára, hogy alacsony szintű játékokba kerüljenek.

Március 13-án egy játékos arról számolt be egy posztban a League subredditjén, hogy egy Diamond-játékos folyamatosan felbukkant a Silver Solo Queue meccseiben, s tette mindezt úgy, hogy a fő felhasználóját, nem pedig smurföt használt.

A helyzet viszont az, hogy a szóban forgó játékos nem csalt, hanem kihasznált egy kiskaput!

„A Diamond-szintű játékosok párba léphetnek olyanokkal, akik ebben a szezonban egyetlen rangsorolt ​​szóló/duó meccset sem játszottak.”

 

Ezzel pedig a szoba minőségét alacsony Gold, vagy alacsony Platinum szintre tudják rántani, ha elég gyenge MMR-ral rendelkező felhasználóval duóznak. Ezzel pedig szignifikánsan megkönnyítik az előrehaladásukat. Valószínűleg egyébként a meccsekért kapott LP mennyisége így alacsonyabb, mint normál esetben, de a sok sima meccs kiegyenlíti a számlát, idővel pedig előnyhöz juttat.

A rendszerhiba/kiskapu könnyen reprodukálható, mivel mindössze annyit kell tenni, hogy Diamond-rangú játékosként olyan játékossal kell sorba állnia Solo/Duo Queueban, aki még nem kezdte meg a besorolóit.

Jelenleg még mindig nem érkezett válasz a Riot Gamestől az esetre, de a League játékosai remélik, hogy ezt a problémát a lehető leghamarabb megoldják.

Ezt olvastad már?

Egy új hiba szó szerint kidobhatja Zerit a League of Legends-ből

 

×