A fejlesztők radikális lépésre kényszerülhetnek.

A GTA V széria első változata bizony már a 10. évfordulóját ünnepelheti 2023 szeptemberében. Első körben a PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonosok örülhettek, aztán szépen sorban érkeztek a „next-gen” és PC verziók is. A Rockstar igyekszik folyamatosan bővíteni a játékot, az Online rész kifejezetten sok frissítést kapott az elmúlt időszakban.

Ennek ellenére természetesen mindenki a következő önálló címre készül, mely a GTA VI / 6 nevet viselheti majd. 2022 szeptemberében a Rockstar által is megerősített, valódi szivárgásnak köszönhetően tudhatjuk, hogy javában készül is a játék. Ennek ellenére a megjelenés időpontját még mindig egyfajta misztikum övezi. Sokan reménykednek egy 2023-as megjelenésben, de mások a 2026-ot sem tartják elképzelhetetlennek.

Tez2 says Rockstar’s aiming for a Holiday 2024 release. from GTA6

Úgy tűnik, hogy egyre közelebb járhatunk az igazsághoz!

A hétvégén Tez2, a korábban több valós információval is előrukkoló leaker nyilatkozott a feltételezett kiadás dátumáról. Állítása szerint a jelenlegi cél 2024 ünnepi időszaka. Gondolhatnánk, hogy ez egy nagyon jól becélzott, biztonságos időpont, ám nem is tévedhetnénk nagyobbat. A fejlesztők kénytelenek ezt-azt kihagyni az első verzióból, hogy tudják tartani ezt a tervezetet. Komoly ára van tehát annak, hogy a Rockstar elkészüljön az általuk kijelölt időpontra. Természetesen a hivatalos bejelentésig érdemes az ilyen kijelentéseket óvatosan kezelnünk, ám Tez2 kifejezetten megbízható forrásnak bizonyult az elmúlt évek során.

Sorozat készülhet a Modern Warfare-ből? Ezt tudjuk eddig tévés Call of Duty produkciókról

 

×