Úgy tűnik, hogy az alsóbb kategóriába is megérkezhet az egyik legújabb fejlesztés.

Múlt héten már kaptunk néhány renderképet a már lassan a fejlesztések végső fázisába kerülő iPhone 15 Pro verziójáról. A kamerasziget továbbra sem áll meg a növésben, a nagyobb szenzorok bizony komoly helyigénnyel rendelkeznek majd. Annak ellenére, hogy csak szeptemberben jelenti be az Apple az új modelleket, több hónappal előtte véglegesíteniük kell a specifikációkat.

A jelenlegi szériában a „sima” 14-es modellek gyakorlatilag a 13-as iPhone-ok másolatai, a belső fejlődött egy minimálisat. Sokan éppen emiatt nem is ajánlják ezt a szériát, inkább az olcsóbb 13 felé terelik a vásárlókat. A Pro verziókat azonban bárki pillanatok alatt felismerheti a Dynamic Islandnek köszönhetően, ám úgy tűnik, hogy nem sokáig marad ez így.

Az olcsóbb iPhone modellek is megkaphatják a fejlesztést idén!

Bár a felső képek nem túl jól minőségűek, több dolgot is megállapíthatunk. Egyrészt nagy valószínűséggel a nem Pro 15-ös modellek is Dynamic Islanddel érkeznek majd. Szintén kiemelendő a csatlakozás típusa is. A Lightningot a 15-ös széria összes (15, 15 Max, 15 Pro és 15 Pro Max) telefonja USB-C-re cseréli majd. A 15-ös modellek az iPhone 14 Pro és Pro Maxban található A16 chippel gazdagodnak, míg a 15 Pro és 15 Pro Max párosban a még fejlettebb A17 duruzsolhat majd. A hivatalos bejelentésig érdemes helyén kezelni a szivárgásokat, ám több forrás is hasonló hírekkel szolgált az elmúlt hónapok során.

Forrás: Macrumors

Így nézhet ki az iPhone 15 Pro:

Gigászi kamerasziget – Kiszivárgott az iPhone 15 Pro kinézete

×