A közösség találgatására válaszoltak.

A Valorant Alpha verziója lassan 3 éve érkezett meg a piacra, de az 1.0-ás verzió születésnapjára is csak nyárig kell várnunk. Az elmúlt évek során rengeteg újdonsággal bővítették a Riot Games munkatársai a felhozatalt. Kaptunk új pályákat, folyamatosan alakítják a régieket is, ha indokolt. Természetesen új ügynökök nélkül sem maradtunk, igazán színes felhozatallal rendelkezik a Valorant.

A hét közepén a fejlesztők ismertették, hogy mire számíthatunk a 2023-as évben ügynök fronton. Világosan kiderült, hogy idén újabb 3 Agent teszi tiszteletét az FPS lövöldében. Egy Sentinel, egy Initiator és egy meg nem nevezett kategóriában. Jelenleg négy kategóriára oszthatjuk fel az ügynököket: Controller, Duelist, Initator, Sentinel.

Egyből beindultak a pletykák, hogy 2023 végére egy ötödik Agent kategória is megérkezhet!

A közösség felpezsdült, sokan már el is kezdték fejtegetni, hogy milyen tulajdonságokkal kellene érkeznie az új kategóriának. Ezt már a Riot Games sem hagyhatta szó nélkül, meglehetősen magas labdát adtak a játékosok kezébe. Jeff Landa, a Riot Games munkatársa szomorú híreket hozott. Elmondása szerint örülnek a játékosok izgatottságának, ám ezúttal nincs különösebb ok rá. A fejlesztők jól tudják, hogy milyen kategóriában érkezik a 2023-as év utolsó ügynöke, szimplán csak nem akarták elárulni. Idén tehát nem számíthatunk 5. kategóriára, a harmadik Agent is a korábbi négy közül kerül ki. 

Borító: YT

Márciusban (is) 3 őrülten jó játékot kapnak ajándékba a PS Plus tagok

 

×