Duplázva a tavalyi, elsőéves sikerünket, idén két Diamond Awardsban részesültünk a Magyar Marketing Szövetség jóvoltából.

A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketingbüdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében.

2021-ben a Leet Gaming is elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Diamond egyik díját, Márkaépítés kategóriában. 2022-t illetően pedig már két díjat tudhat magáénak a csapatunk, ennek pedig megvan az oka.

A díjazott projektjeink a Főtaxi Zrt új szolgáltatásának, a Főtaxi Go népszerűsítésére elkészített reklámfilmjeink és a saját, influencer-központú márkánk, az NBER energiaital promotálására forgatott tartalmak lettek.

A Leet Gaming munkatársai

Leet Agency

Az NBER márkaépítés céljának Zsozeatya követőtáborának mozgósítását, szórakoztatását tűztük ki célul. Az influenszer marketing klasszikus merch sorozatán felül szerettünk volna egy, a közönség ízlésére kialakított termékcsaládot, rendezvényt, zenét és fesztivált is létrehozni 2021-ben. 2022-ben ezt továbbfejlesztettük, természetesen Zsozeatyával közösen, így tavaly év végén például egy új ízt is kipróbálhattatok, a (hó)Nber energiaital képében.

Marketing-csapatunk 2022-ben emellett több más projekttel is foglalkozott, például a Főtaxi számára készítettünk reklámfilmeket, mely a Főtaxi Go applikációt népszerűsítette. Mindkét projekt elég volt ahhoz, hogy a Leet Gaming a Magyar Marketing Szövetség elismerését is megkapja.

A Leet Gaming egyre több időt és energiát fektet az influencer-managementbe, aminek fontos eleme lett a Leet Agency létrehozása. Itt kreatív kampánytervezéssel, influencer-marketinggel, tartalomgyártással, tartalommegjelenítéssel és rendezvényszervezéssel is támogatni tudjuk a partnereinket.

A LEET AGENCY AZ ÚJ, FORMABONTÓ ÖTLETEK MEGVALÓSÍTÓJA. KIFEJEZETT FÓKUSZA A LEGÚJABB SOCIAL MEDIA TRENDEK, A GAMING ÉS AZ ESPORT, DE BÁRMILYEN TERÜLETEN PROFI ÜGYNÖKSÉGI SEGÍTSÉGET TUD ADNI BÁRMELY MÁRKÁNAK, AMI SZERETNE MEGÚJULNI.

Nagyon szépen köszönjük a támogatásotokat, és a Magyar Marketing Szövetség elismerését!

 

×