A Netflix februárban nem állít konkurenciát a The Last of Us-nak, de még így is bőven lesz miből csemegézni.

Bár a Netflix elég keményen meghúzta 2022 végét, és januárban is akadtak bőséggel sikerre ítélt tartalmai, az azért elég beszédes, hogy az újonnan érkező filmek és sorozatok még mindig alig-alig tudják nézettségben lenyomni a tavaly november óta toplistás Wednesday-t.

Persze, a legnagyobb streaming szolgáltatótól sem lehet mindig elvárni, hogy minden hónapban Stranger Things-Squid Game minőségű tartalmakat szállítson, pláne nem akkor, amikor az egyik konkurencián épp az elmúlt évek egyik legvártabb – és mint kiderült a valaha készült legjobb játékadaptáció fut. A The Last of Us-ra jelenleg óriási tömegek kíváncsiak, ezzel pedig aligha lehetne felvenni a harcot.

Jól tudja ezt a Netflix is, ami bár februárban ismét bődületes mennyiségű néznivalót önt az előfizetők elé, de ezek között inkább rejtett gyöngyszemeket fogunk csak találni, mint olyat, ami az előbb említett gigacímekkel szemben érdemben labdába tudnak rúgni.

De ezzel nincsen semmi baj, mert egészen biztosan mindenki meg fogja találni köztük az igényének legmegfelelőbbet. Lesznek dokumentumfilmek, valóságshowk, rajzfilmsorozatok és igaz történeten alapuló sztorik is, de még a nagy februári Valentin napra is bőven találunk valami érdekeset, amin összebújhatnak a szerelmespárok. Panaszra tehát ezúttal sincs okunk, lássuk is, hogy

mit fogunk nézni februárban a Netflixen:

Február 1.

 

Február 2.

 

Február 3.

 

Február 7.

Február 8.

 

Február 9.

 

Február 10.

 

Február 11.

Február 13.

Február 14.

 

Február 15.

 

Február 16.

 

Február 17.

Február 19.

 

Február 22.

Február 23.

 

Február 24.

Február 28. 

A Netflix újdonságai mellett az HBO Max is remek tartalmakkal készül februárra:

HBO MAX | Fantasztikus sorozatokkal és filmekkel újít az HBO Max februárban

 

×