A fejlesztők hétfő este újabb változást ismertettek.

A Warzone 2.0 második szezonja hivatalosan február első napján debütált volna. Múlt hét elején már érkeztek a pletykák egy esetleges csúszásról, míg a hét vége felé ezt maguk a fejlesztők is megerősítették. Szerencsére nem maradtunk információk nélkül, az érdeklődést valahogy fent kell tartania az Activision szakembereinek.

Nem titok, hogy a Warzone 2.0 jelentős átalakuláson mehet majd keresztül. A visszatérésért február közepétől ismét 1v1 arénában kell harcolnunk, ahogy az eredeti kliensben is. A loot szintén visszafejlődik, Backpack rendszer helyett a ládák és a lelőtt játékosok lootja a földön terül majd szét. A kicsi, Resurgence pályára sem kell már sokat várni, az is beesik a Season 02-es frissítéssel.

Úgy tűnik, hogy a pénzrendszer is átalakulhat!

A Warzone fejlesztői hétfőn sem hagytak minket friss információk nélkül. A hivatalos Twitter bejegyzésből hamar kiderülhetett, hogy a játék gazdasága is átrendeződik. A Raven Software és Infinity Ward ígérete szerint a játékosok több pénzzel gazdálkodhatnak, miközben a Shopban található opciók ára csökkeni fog. Azaz bátrabban vásárolhatunk majd egy-egy elsődleges fegyvert vagy akármilyen finomságot. Remek kérdés, hogy ennek milyen hatása lehet majd akár a nagyobb térképen, akár a kisebb szigeten. A játékosok régóta kérték a finomítását, úgy tűnik, hogy a Season 02-ben új életre kaphat a Warzone 2.0. Szükség is van erre, hiszen a játékosszám jelentősen lecsökkent az utóbbi hetekben.

Újjáéledt a kategória?! – Ezek a legjobb Warzone 2.0 sniperek

 

 

×