Kedd este nyílik erre lehetőség.

A múlt héten már szállingóztak pletykák arról, hogy ismét egy világsztár teheti tiszteletét az Epic Games battle royale játékában. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők sem tarthatták már titokban ezt, így hétfő délután lerántották a leplet az együttműködésről. Szinte minden korábbi információ helyes volt a koncerttel kapcsolatban. Szombat hajnalban megérkezik a The Kid LAROI’s Wild Dreams sziget a Fortnite Creative szekciójába.

Ezt megelőzően a játék Item Shopja is bővülni fog. Péntek hajnaltól megvehetjük a The Kid LAROI és The Rogue LAROI outfiteket. Természetesen kiegészítők nélkül sem maradunk, így emote, pickaxe és még wrap is várja majd a rajongókat. Az Epic Games ezúttal is jófej, így

akár teljesen ingyen is megszerezhetjük a skineket!

Bizony, ezúttal sem maradunk kupa nélkül. A The Kid Laroi Cup magyar idő szerint kedden (január 24-én), kora este veszi kezdetét, egészen pontosan 19:00 órakor. A formátum duó, az időtartam pedig a szokásos 3 óra / 10 meccs. Nyolc pont megszerzése után garantáltan zsebrevághatunk egy Bannert és egy Emoticont. Az európai régió legjobb 1350 párosa pedig idő előtt, teljesen ingyenesen megkapja mindkét The Kid Laroi Outfitet.

A koncertet január 27. és április 27. között élvezhetjük, ez lehet az első igazi koncert Creative 2.0 köntösben. Ahogy fentebb is írtuk, szombat hajnalban nyílnak meg a kapuk. Ha valamiért a menüben nem találnánk meg, akkor a 2601-0606-9081 számot manuálisan beírva is beléphetünk a virtuális koncertre.

Már tényleg csak Peter Griffin hiányzik:

Újabb sokatmondó leak: Peter Griffin tényleg a Fortnite-ba tart

 

×