Ezzel a trükkel gyorsan léphetsz akcióba, és még a komoly sebzés miatt sem kell aggódnod, mikor a repülőből a terepre zuhansz.

Van egy nevetségesen irreális, de izgalmas módja annak, hogy hogyan éld túl a zuhanást ejtőernyő nélkül, amikor játékba kerülsz a Call of Duty: Warzone 2-ben. Egy játékos a TikTokon osztotta meg a gyors játékba kerülés sebzés nélkül túlélhető megoldását. Ezek után jóval többen fognak ejtőernyőzés helyett rázuhanni a terepre, hogy rögtön után el is kezdjék a harcot.

Forrás: ActiVision

A leggyorsabb és valószínűleg leghatékonyabb módját találta meg egy játékos annak, hogy ne legyen leszedhető már a levegőben és ne kelljen hosszan úszkálni, mire partot és belevetheti magát a küzdelembe. Ha már egyszer bekerültél egy pályára, és nem tudsz új kiosztást kérni, nagyon nem mindegy , hogy hogyan és hol érsz földet. A legtöbben tudják, hogy ejtőernyő nélkül, tehát villámgyorsan is a pályára lehet kerülni, ha úgy kezdesz, hogy egyszerűen vízbe ugrasz. Igen ám,

de a becsapódást éppen csak túléled és még úsznod is kell a partig,

szóval nem az igazi: legyengülve, komoly hátrányban kezded a harcot, és a vízben legalább olyan könnyű célpont vagy, mintha ejtőernyővel lebegnél a földig. Van ugyanakkor egy teljesen irreális, viszont hatékony módja a földet érésnek – mutat rá a GameRant, egy játékos TikTok videójával.

@eyeqew You Didn’t Know THIS About #warzone2 😳 #cod #callofduty #warzone #gaming #fyp #warzoneclips #warzonetips ♬ original sound – EyeQew

Tádááá: ha elég ügyes vagy, nem kell az ernyő, csak igazítsd úgy az ugrást, hogy egy szemétkonténerben landolj – így sérülés nélkül indulva veheted fel a kesztyűt az ellenfeleiddel. A megoldás nem kevés rutint kíván, és konténerek sincsenek minden méteren, de érdemes próbálkozni, mert nagy előnnyel indulhatsz neki a játéknak.

Közben van jó hírünk a jövőre nézve is:

Nagyon rápörgött a zombikra a Call of Duty gyártója, és ez csak egyet jelenthet…

 

×