A felhasználók gyorsan találtak megoldást a problémákra.

Múlt héten váratlan frissítés érkezett a PlayStation 5 konzolokra. Mostanra a hazai játékosok eszközeire is meg kellett, hogy érkezen a javítócsomag, ha az elmúlt pár napban bekapcsolták azt. Az update több hibajavítást és fejlesztést is magával hozott, ám úgy tűnik, hogy egy kellemetlen hibajelenség is megnehezíti a játékosok dolgát.

A 22.02-06.00.00 verziószámot viselő patch javítja a rendszer teljesítményét, bár pontos részletekbe nem bocsátkozott a Sony. Ezen kívül felkészíti a konzolokat a hamarosan érkező DualSense Edge érkezésére is. Az extra profilok támogatását rendszerszinten is meg kellett oldani, erre pedig nem lehet várni az utolsó napokig. Ez papíron jól is hangzott, míg el nem kezdtek fagyásokat, kidobásokat tapasztalni a játékosok.

Aggodalomra semmi ok, pillanatok alatt orvosolható a probléma!

A rendszer nem véletlenül dobja ki a játékosokat a főmenübe. Az új felhasználási feltételeket minden tulajdonosnak el kell fogadnia, ám talán kicsit agresszívan viselkedik az operációs rendszer ebben az esetben. Ha az elfogadás után visszalépünk a játékokba fagyásokat, akadásokat tapasztalhatunk hosszú ideig. Ezt úgy kerülhetjük el, ha az elfogadás után nem a játékba lépünk vissza, hanem nemes egyszerűséggel kijelentkezünk a fiókunkból. Ezt követően indulhat a bejelentkezés és a gondtalan játszadozás. A PlayStation telefonos applikációjában is elfogadhatjuk a feltételeket, ám ott sem kell meglepődnünk, ha valamiért kijelentkeztetne minket a rendszer.

Forrás: PlayStation Lifestyle 

Brutális árcsökkenés! – Több millió forinttal lett olcsóbb a Tesla Magyarországon

×