Mielőtt még kiadták volna a No Man’s Sky-t, Sean Murray és a Hello Games 2010-ben bemutatta a Joe Dangert PlayStation 3-ra.

Aki szereti a szórakoztató, egyszerű játékmenettel bíró, motoros, ugratós játékokat, annak most ajánlunk egy nagyon jót, amit ráadásul letölteni sem kell. A Joe Danger számos platformon megjelent az évek során, és most ingyenesen játszható, egyenesen a böngészőből, mindegyik PC-s rendszeren. Persze a Joe Danger teljesen más, mint a No Man’s Sky, ami a készítők későbbi játéka.

Játszd böngészőből!

A készítők nemrég a Twitteren osztották meg, hogy a Joe Danger teljesen ingyenesen érhető el. Alább megtaláljátok a linket is!

Érdekes a története

Az iOS verzió 2013-ban jelent meg, ám végül eltűnt a platformról. Nem sokkal azután azonban, hogy egy autista kisfiú édesanyja e-mailt írt a fejlesztőknek, hogy a fiú imádja a játékot, a csapat nekilátott a remastered verzió fejlesztésének. A játék így tavaly januárban ismét elérhetővé vált iOS-en, de nem szerették volna, ha idővel ismét eltűnik. Így az ingyenes, böngészős verzió kiadása biztosítja azt, hogy fennmaradjon.

A játékot ITT játszhatod ingyen!

Jó szórakozást!

Amúgy vannak még ingyenes játékok:

Akciófigyelő | Ezt a 26 remek játékot teljesen INGYEN behúzhatod PC-n

 

×