R6S

Egy Siege játékos véletlenül azt mondta a rendőröknek, hogy megölt két embert

Elég kínos szituációba került nemrég egy Rainbow Six: Siege játékot. Játék közben mobilja véletlenül felhívta a rendőrséget egy meccs alatt. Sajnos olyan dolog hangzott el, aminek nem kellett volna, így nem sokkal később ki is értek a rendőrök a játékos házához.

Így fulladt káoszba a Rainbow Six: Siege meccs!

A szerencsétlenül járt játékos haverja a TikTokon osztotta meg a kaputelefon kamerafelvételét, amelyen jól látható, hogy a srác a rendőrséggel beszél, a véletlen hívás után. A videóban hallható, ahogy azt ismételgeti: „az én hibám”, miközben megpróbálja elmagyarázni, hogy „csak egy játékot játszottak, és véletlen tárcsázott a telefon.”

„Ő a haverom Elijah, aki véletlenül felhívta a 911-et, majd játék közben azt mondta: „megöltem két embert”. Ez a Rainbow Six Siege-ben volt, egy csapatban voltunk. A rendőrök azt hitték, valódi kettős gyilkosság történt, így kevesebb mint két percen belül megjelentek” – olvasható a leírásban.

@warzincggThis is my friend Elijah, he accidentally butt dials 911 while saying I killed two people, on a video game called rainbow six siege I was in a Xbox party while this happened they had AR to his head they thought it was a double homicide, the cops showed up in less then two minutes he noticed his dog barking and he knew he had to walk outside. After this accident he was shaking for 4 hours while the cops were searching his house. He was frightened for a gun being pointed at him for the first time. The officer asks while detaining Elijah „who’s your favorite operator?”♬ original sound – IM.WARZ

„Az eset után négy órán át keresztül remegett, miközben a zsaruk házkutatást tartottak. Megijedt attól, hogy fegyvert szegeztek rá” – folytatta warzincgg. A legnagyobb viszont az, hogy miközben a rendőrök kikérdezték a játékost, azt is megkérdezték: „melyik a kedvenc operátorod?”

Természetesen elég szerencsétlen az eset, és az sajnos nem derült ki, hogy a telefont hogyan tárcsázta véletlenül a segélyhívót. A diszpécser természetesen nem tudhatta, hogy ami elhangzik, az csupán játék. Az biztos, hogy ezek után mindenki jobban vigyáz majd a mobiljára játék közben. Az ügy ennél rosszabbul is véget érhetett volna, szerencsére azonban senki nem sérült meg.

Ezt láttad már?

 

DV

Korábbi cikkek

Jelenleg összesen 9 új Assassin’s Creed játék lehet fejlesztés alatt

2024.02.27. - Amikor a Ubisoft lerántotta a leplet az Assassin's Creed Mirage-ról, biztos vagyok benne,…

1 óra telt el azóta...

900 embert rúg ki, stúdiót zár be és játékokat töröl a PlayStation

Gábor János 2024.02.27. - A Sony Interactive Entertainment (SIE) óriási létszámcsökkentést jelentett be, ami a…

1 óra telt el azóta...

Ezek most a Warzone legjobb fegyverei, átrendeződtek az erőviszonyok

2024.02.27. – December 6-án hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III első…

2 óra telt el azóta...

Erre lesz képes a Galaxy Ring, a Samsung új, divatos kiegészítője

2024.02.27. - A héten kerül megrendezésre a Mobile World Conference, vagy röviden MWC 2024. Ez…

2 óra telt el azóta...

7 atomjó versenyjáték, ami legalább akkora buli, mint a Mario Kart

Gábor János 2024.02.27. - A Mario Kart az egyik legismertebb autóverseny-sorozat, és az évek alatt…

3 óra telt el azóta...

Négyen együtt is lehet majd tolni a szamurájos Rise of the Ronint

2024.02.27. - Megértem azokat, akik a Ghost of Tsushima után már alig várták, hogy visszatérhessenek…

3 óra telt el azóta...