Zsozeatya most először mutatja meg a családját kamera előtt, akikkel kifejezetten komoly és mély témákról beszélget.

Magyarország egyik legnagyobb és legismertebb tartalomgyártója, Zsozeatya az ünnepek alkalmával egy egészen különleges videóval lepte meg a közönségét. A videós messze híres arról, hogy bár a nézőivel szuperközvetlen, a magánéletét, a családját nemhogy nem rakja a kirakatba, de jellemzően még óvja is őket bárminemű megjelenéstől.

Ez több okból kifolyólag is nagyon fontos. Egyrészt bőven szaladgál az utcán olyan elmebeteg, aki nem tudja elválasztani egymástól Zsozét, a videóst, és „Zsozét” a magánembert, így a zaklatásokkal, támadásokkal nem csak őt, hanem a családját is célozhatják. Nem kívánt üzenetek tömkelegeivel bombázhatják szerencsétleneket csak azért, mert kapcsolatban állnak azzal a médiaszemélyiséggel, akit nem kedvelnek. Ez pedig, a súlyosabb esetben akár fizikai atrocitásokat is jelenthet – például beszólnak nekik az utcán, rosszabb esetben letámadják őket.

Másrészt pedig ott van ennek a teljes ellentéte, amikor kifejezetten azért keresik a társaságát, vagy barátkoznak velük, mert közeli, esetünkben családi viszonyban állnak a kedvenc tartalomgyártójával. Az érdekbarátságok, az ilyen számító okból köttetett romantikus kapcsolatok hasonlóan mérgezőek lehetnek, mint ellenkezőleg. Sosem tudhatod, hogy valaki valóban miattad, vagy csak az apád/férjed miatt keresi a társaságod.

A karrierje során Zsoze most először kamera elé ültette a legközelebbi szeretteit – a két fiát és a feleségét, hogy közvetlenül velük beszélgessen ezekről, és az ehhez hasonló fontos témákról.

Az arcukat természetesen kitakarta, hiszen Zsozenak továbbra is nagyon fontos a személyiségük védelme, ezt leszámítva azonban teljesen nyíltan és őszintén beszéltek olyan dolgokról, mint hogy miként élik meg a fater hírességét, hogyan érzik magukat, amikor a semmiből fotózkodni vágyó rajongók bukkannak fel, mikor és hogyan tudták meg, hogy apuka miből keresi a kenyerét, milyen előnyok és hátrányok érik őket Zsozé személye miatt, és még nagyon sok minden másról.

Zsozeatya eddigi talán legkomolyabb témájú videóját alább lehet megnézni, amit még annak is érdemes megnéznie, aki nem különösebben rajong az atyáért.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Magyar kislány játszotta a fiatal Wednesdayt a Netflix sorozatában – Íme a története

 

×