Elindult a jegyelővétel a Téli MondoCon 2023-ra, melyre most kedvezményesen szerezhetsz belépőt. Íme a részletek az egy napos rendezvényről.

Közeleg az új év, és remek hír, hogy most télen sem maradunk MondoCon nélkül. 2023 januárjában hosszú idő után újra Téli MondoCont rendeznek a Hungexpón, az anime, a képregények, a cosplay és a videojáték-rajongók, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nagy örömére. 2023. január 14-én rengeteg program közepette a Leet csapata is vár saját standdal, játékokkal, remek anime, gamer és tech termékekkel, akciókkal és sok-sok Nber itallal.

Téli MondoCon belépő december 24-ig 1000 forinttal olcsóbb.

Kedvezményes jegyvásárláshoz kattints IDE!

Fotó: InfiniteBeat

Ha nem szeretnél lemaradni a rendezvényről, érdemes már most jegyet venni, hiszen elővételben december 24-ig kedvezményesen juthatsz hozzá. December 25-től és a helyszínen, ahol korlátozott számban lesz elérhető, már 5 ezer forint lesz.

Kedvezményes jegyvásárláshoz kattints IDE!

Miért érdemes jönni?

Mert ezúttal rengeteg programmal, ázsiai kajával, cosplay-bemutatóval és versennyel, zenével, tánccal, kiállítással és vásárral várnak a Hungexpón. A nagyszínpadon többek között lesz animés kerekasztal, nemzetközi cosplay-verseny, Para-Para tánc, tömegkvíz. Többek között itt zajlik majd a Cosplay Chicagoi selejtezője is.

A vásárcsarnokban a legjobb anime és gamer termékeke közül válogathatsz, de kipróbálhatsz játékokat is.

A jegyvásárláskor fontos:

  • 6 éves kor alatt a rendezvény ingyen látogatható, nagykorú felügyelete mellett
  • A már megvásárolt jegyek nem válthatók vissza
  • Ellenben ha a rendezvény elmarad, vagy az időpontját el kell halasztanunk (például járványhelyzet miatt), akkor mindig felkínáljuk a visszaváltás lehetőségét

Elővétel – Interneten át

  • A jegyeket a helyszínen lehet majd átvenni, a megrendeléskor kapott kód bemondásával vagy QR kód segítségével.
  • A jegyrendeléskor a felhasználói fiókhoz célszerű a teljes polgári nevet megadni, mert így könnyebb az átutalásokat beazonosítani.
  • Jegyeket postán nem küldünk ki.
  • Különböző kedvezményre jogosító kártyákat (SZÉP-kártya, üdülési utalvány, Hungary Card stb.) sajnos nem áll módunkban elfogadni.
  • Korai elővételes (Early Bird) jegyet december 24. péntekig lehet foglalni és fizetni. Ha a befizetés nem történik meg a határidőre, akkor a foglalás érvénytelenné válik, és teljes árú jegyet kell helyette foglalni!
  • Teljesárú elővételes jegyet január 12. csütörtökig lehet foglalni és fizetni. Ha a befizetés nem érkezik be a határidőre, akkor a foglalás érvénytelenné válik.
  • Ha nem kapod meg az emailt, ellenőrizd, nem került-e be a spam mappába!
  • Ajánlott az alábbi mail szolgáltatók kerülése a regisztrációhoz: citromail.hu, freemail.hu, hotmail.com

Ne feledd, hogy a rendezvényen a Leet csapata is vár majd téged, remek ajánlatokkal, akciókkal és persze játékokkal.

További információért látogasd meg a MondoCon hivatalos oldalát!

 

×