Nem sokkal a tegnapi FIFA labdarúgó-világbajnokság döntője előtt az Unibet csatornáján is lejátszották a döntő meccset. Az eredmény magáért beszél.

Ha figyeltétek az elmúlt FIFA labdarúgó-világbajnokság eseményeit, bizonyára láttátok, hogy ezzel párhuzamosan az Unibet Magyarország Twitch csatornáján ismert tartalomgyártók is újrajátsszották az adott VB-meccseket a FIFA 23-ban. Az Unibet Qatar 2022 keretein belül focizott a csatornán molnargabo, Mogács Dániel, Bertinho9 és SütőKarcsy is, a Leet munkatársainak, Cloudnak és Heminek moderálásával.

Az Argentin-Francia döntőt molnargabo és SütőKarcsy is lejátszották.

December 18-án délután, még a hivatalos VB-meccs előtt találkozott molnargabo és SütőKarcsy a PlayStation 5 előtt, hogy esélyeket latolgassanak, illetve lejátsszák a döntőt a FIFÁban. Miközben tudjuk, hogy hivatalos a világbajnokságot az argentin válogatott nyerte 4-3-ra, játékosokainknál sem hozott nagyon más eredményt a meccs.

 

Mintha a sors akarta volna, de a helyzet az, hogy a molnargabo által irányított argentin csapat itt is győzelmet aratott, bár sokkal több gólt szereztek, mint a valóságban. Itt hosszabbításra és büntetőkre sem volt szükség, az argentin csapat végül a 8-3-ra verte meg a franciákat.

A jó hangulatú meccs tehát mondjuk úgy, megjósolta a FIFA világbajnokság eredményét. Ezúton is nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki nyomon követte az Unibet Qatar 2022 adásait az Unibet Magyarország csatornáján. Reméljük, hogy mindenki élvezte az izgalmas meccseket.

Ezt láttad már?

×