Call of Duty

Íme az ultimate Warzone 2.0 Sniper rangsor – Ezek a legjobb választások

Bár a napokban érkezett meg a Warzone 2.0 és Modern Warfare II első nagy frissítése, néhány kategória érintetlen maradt. Idesorolhatjuk a Sniper és Marksman Rifle fegyvereket, melyhez egyáltalán nem nyúltak hozzá az Activision szakemberei. Sokak szerint azonban szükséges lépés lenne ez, hiszen kimondottan gyengének számítanak a fegyverek, teljes páncélzat esetén egy fejlövés nem is elég ellenfeleinknek. Főleg annak tükrében érdekes ez, hogy a melee fegyverek közül több is simán leteríti 2 ütésből a játékosokat. Ennek ellenére sokan így is élveznek lövöldözni, ezért mindenképp érdemes átrágnunk magunkat a kategóriát. A CharlieINTEL segítségével a legrosszabbtól a legjobb fegyverig lépkedünk.

Nézzük is, hogy mely Snipereket érdemes választanunk!

7. SA-B 50

Az utolsó helyre került az SA-B50, nem is véletlenül. Nem a játék legrosszabb választása, ám meglehetősen gyenge range-dzsel és sebzésértékekkel rendelkezik. Közelre hatékony lehet, ám nem ilyen célból választ az ember Marksman Rifle-t vagy Snipert.

6. SP-R 208

A hatodik helyen szintén egy bolt action Marksman Rifle-t találhatunk. Ahogy az előző fegyver, úgy ez is inkább közepes távolságokon és közelharcokban villog. A sebzés és range értéke ennek sem a legjobb, ám a quickscope bajnokok kezében már egy fokkal jobban viselkedik.

5. LA-B 330

A LA-B 330 egy megbízható Warzone 2 Sniper, melyet kimondottan jól egyensúlyoztak a fejlesztők. Közepes távolságokon teljesen jó választás lehet, főleg a megfelelő kiegészítők birtokában. Némi tuninggal akár messzire is bevethetjük, ám egyértelműen nem ez a legjobb opciónk.

4. SP-X 80

A negyedik helyre az SPX-80 érkezett meg. Nem véletlenül, hiszen kiváló mobilitással és remek kezelhetőséggel rendelkezik a fegyver. Kifejezetten ajánlott a quickscope játékstílust preferáló játékosoknak, a korábbi leírásunkban is találkozhattunk már vele. Rossz tulajdonsága, hogy távolra ez sem igazán hatékony, így a virtuális dobogóra nem érhet fel.

3. MCPR-300

Az MCPR-300 egy ízig-vérig heavy Sniper. A fegyvert ráadásul különféle szintezés és feloldás nélkül is használhatjuk akár az első perctől, így biztosan mindenki kezében megfordul majd előbb-utóbb. Távoli célpontokra is bevethetjük. Éppen ezért a kezelhetősége, a mobilitása és a tűzgyorsasága nem a legjobb, valamilyen módon ellensúlyozni kellett az erejét. Ez bizony csak a dobogó harmadik fokára volt elegendő.

2. Signal 50

A Signal 50 szintén a „heavy” kategóriát erősíti, már a kinézete is tekintélyt parancsoló. Közel áll az MCPR-300-hoz, ám a jobb tűzgyorsaság a Signal fellé billentette a virtuális mérleget. Nem tűnik nagy különbségnek, de akár meccsek végkimenetele is múlhat ezen a tulajdonságon. A kezelhetősége és a mobilitása sem olyan rossz, mint a harmadik helyezettnek, főleg, ha a megfelelő kiegészítőkkel ruházzuk fel.

1. Victus XMR

A CharlieINTEL aranyérmét a Victus XMR viheti haza. A fegyver tökéletesen balanszolja a kezelhetőséget, a mobilitást és a sebzési távolságot. A Victus XMR viszonylag gyors ADS idővel is rendelkezik. Sajnos a Victus sem képes a lehetetlenre, így teljesen felpáncélzott ellenfelet nem tud leteríteni egy lövésből, ám három pajzsnál kevesebbel rendelkező és legyengített játékosokat pillanatok alatt leradíroz a szerverről.

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

Arpi

Korábbi cikkek

Az újgenerációs konzolokon támadhatnak fel a régi Silent Hill játékok

Bódi Dániel 2024.02.04. - A Konami a teljesen elbaltázott döntései miatt 12 éve nem adott…

18 perc telt el azóta...

Az első fing és orgazmus moziban – Íme 7 megbotránkoztató, de úttörő film

Bódi Dániel A filmvilág sosem volt még annyira nyitott és szinte mentes a tabutól, mint…

6 óra telt el azóta...

Most meghallhatod, hogy milyen „hangja” van egy fekete lyuknak

Bódi Dániel 2022. 05. 03. - A fekete lyukak sokáig csak elméletben léteztek, egészen 2019-ig,…

7 óra telt el azóta...

Alakul a Harry Potter sorozat – parádés készítőket környékez az HBO

Gábor János 2024.02.04. - Most már bármelyik pillanatban bejelentheti a Warner Bros. és az HBO,…

7 óra telt el azóta...

Becsődölhet a Palworld, mert túl sokan játszunk? Elszálltak az árak

Gábor János 2024.02.04. - A Pocketpair annak ellenére sem lehet felhőtlenül boldog, hogy az általa…

8 óra telt el azóta...

3 kiváló program, amikkel tesztelheted videokártyád teljesítményét és hőmérsékletét

RP 2022. 07. 11. - A nagy nyári melegek miatt bizony gondok akadhatnak az alapjáraton…

8 óra telt el azóta...