Igazi SMG-AR hibriddel van dolgunk.

Szerda délután megérkezett a Warzone 2.0 és Modern Warfare II első közös nagy frissítése, a Season 01 Reloaded. A változások mellett újdonságokat is tartogatott a játékosok számára, elég csak Shipment visszatérésére gondolnunk. Új fegyver nélkül sem úsztuk meg, ráadásul az első órák tapasztalatai alapján meglehetősen erősre is sikerült a friss Assault Rifle-SMG hibrid. A Chimera hangtompítóval érkezik és lassú, de nagy energiájú .300 BLK lőszerekkel. Ebből hamar kitalálhatja bárki, hogy leginkább közelharcban villoghat igazán a fegyver.

Hogyan oldhatjuk fel a fegyvert?

Jogosan merülhet fel a kérdés. Általában két út szokott vezetni a feloldáshoz, ám a DMZ mód itt már egy kicsit bele is szól a korábbi megoldásokba. Éppen ezért három lehetőségünk is van a Chimera megszerzésére, ebből kettő ingyenes, míg a harmadik a szokásos, fizetős megoldás. Nézzük is:

  • A legkönnyebb út, ha a játék in-game boltjában megtalálható „Year of the Rabbit” csomagra csapunk le. 2400 CP-t kér érte az Activision, így közel 8000 forintnak megfelelő dollárt kell otthagynunk a kasszánál.

Year of the Rabbit

  • A klasszikus küldetés is rendelkezésünkre áll. A feladat ezúttal 2 ölés begyűjtése AR fegyverekkel, mindezt 15 különböző meccsen. A két kill megszerzése után nyugodtan kiléphetünk, ekkor is számolni fogja a játék.
  • A DMZ mód új helyszínében a Building 21-ben is megtalálhatjuk a fegyvert. Ha sikerül kimenekítenünk a módból, akkor máris használhatjuk Warzone 2.0-ban és Modern Warfare II-ben is.

Jó szórakozást!

Megérkeztek az első Warzone 2.0 nerfek és buffok – Ezeket érintik

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

 

×