Több szinten egyedülálló kártyát adna ki a kezei közül az egyik óriáscég.

Az EVGA neve korábban kitörölhetetlen volt a videókártya-piacról, ám pár hónappal ezelőtt minden megváltozott. A cég bejelentette, hogy az RTX 30-as sorozattal lezárult egy nagyon fontos szakasz a vállalat életében. Megelégelték, hogy az Nvidia nem bánt kellő tisztelettel a partnerekkel, így kivonulnak a szegmensből. Meglehetősen szomorú lépés ez, hiszen a cég nevében is szerepel a VGA szó, hiába gyártanak más komponenseket is.

Úgy tűnik azonban, hogy meglehetősen hirtelen döntés lehetett a fenti, hiszen a cég műhelyében több RTX 4090 prototípus is fellelhető. Ezek közül egyet el is juttattak a népszerű tartalomgyártónak, JayzTwoCents-nek. Hivatalosan nem nevezhették meg a modellt, ám a „NextGen Graphics Card” egyértelműen egy RTX 4090 volt a mérések alapján.

Ezúttal egy másik prototípust bocsájtanak licitre az EVGA munkatársai.

A cél nemes, hiszen a teljes bevételt a St. Jude Children’s Research Hospital kórház kapja majd. Az EVGA alapvetően eBay-en szerette volna megrendezni a licitet, ám a weboldal adminisztrátorai 13000 dollár környékén eltávolította azt a felületről. Azóta a cég saját fórumán lehet licitálni a valóban teljesen egyedülálló termékre. A bejegyzés írásának pillanatában elérték a 10000 dolláros álomhatárt is, ám egészen december 16-áig folytatódhat az aukció. Fontos megemlíteni, hogy a prototípus mellé sem garancia, sem visszaküldési lehetőség nem jár majd, de ez aligha tántoríthatja el a gyűjtőket

Forrás: Videocardz

Így futott az Nberes autó a pályán – Zsozeatya autóversenyzőnek állt

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×