Új hét, új részek – HATALMAS kedvencekhez, de nem biztos, hogy mind méltó a figyelmedre. Mondjuk ami FRISS, az biztosan… Ezek az újdonságok jönnek!

Harminc pluszos klasszikus film sorozatos folytatása, majdnem felesleges karácsonyi vígjátékok korszerű utóérzése, meg a Griffinek, újratöltve. Más-más okból mindre érdekes odakapcsolni a Disney+-on, de a legpokolibb meglepetést biztos, hogy a Tél katonáját játszó színész tartogatja!

Willow 1. évad 3. epizód

A sorozat 20 évvel a Willow című – bugyutácska, de kedves és a ’80-as évekhez képest elég látványos – fantasy eseményei után játszódik. A kezdetben alábecsült, de csupaszív törpe (Willow) egy királyi származású csecsemő megmenekülésének legnagyobb hőse lett: a pici hazajutott, miközben a gonosz Bavmorda királynét is sikerült legyőzni.

A varázslóvá nemesedett Willow most új misztikus kalandra hív.

A rajt nem sikerült felhőtlenül (IMDb: 5.2), de az első két rész múlt heti premierje után itt a 3. epizód (összesen nyolc lesz), amivel szépíteni lehet. Reméljük összejön, mert a film sokaknak jelent szép gyerekkori emléket, amit nem kéne elrontani!

 

Télapuk 1. évad 5. epizód

Újabb nagy visszanyúlás – ezúttal a ’90-es évekbe: Tim Allen szigorúan karácsonykor nézhető (?) Télapu filmjei (három is volt) a Disney szerint annyira jól (??) sikerültek, hogy arra föltétlenül sorozatot kellett építeni. A színész legalább most már korban van a szerephez – erre épp az az alap konfliktus, hogy

a Télapó nyugdíjba megy.

Mert (spoiler alert) öreg. És úgy tűnik, az utódja sem áll a helyzet magaslatán. De legalább vannak twerkelő manók.

 

Family Guy 21. évad 1-6. epizód

Végre megérkeztek a Disney+-ra a társadalomkritikus groteszk új részei, benne a Griffin család legfrissebb kalandjaival. A nyitó epizódban rögtön egy három felvonásos különkiadással, benne olyan Oscar-éllovasok paródiájával, mint A bárányok hallgatnak, az Amerikai szépség és a Forrest Gump. Ilyen rajt után mi baj lehet?

 

Új részek továbbá ezekhez:

  • American Horror Story: NYC
  • A titokzatos Benedict Társaság
  • Üdv Wrexhamben!
  • A Grace klinika
  • Szerelmes hazugságok
  • Mások bosszúja

Fresh

A randithrillerek kiinduló pontja általában az, hogy a kuncogós vacsoránál még minden rendben, hazaandalgás közben berobban a kémia, a csaj vonakodva, de csak behívja az eddigre már gyanúsan jófej pasit, és a vége az, hogy

valaki csúnyán otthagyja a fogát.

Itt nem egészen ez történik: Daisy Edgar-Jones (Normális emberek) és Sebastian Stan (Bosszúállók) közül utóbbi az égadta világon semmi gyanúsat nem csinál: normális, de még pont nem aggasztóan. Pedig nem ártott volna gyanakodni rá:

 

Új filmek még:

  • The Flood
  • Éjszaka a múzeumban: Kahmunrah visszatér
  • Hétvégi család – Karácsonyi különkiadás

Ha már Disney, ettől is biztosan ledobod a láncot:

Agyad eldobod: így néz ki anime stílusban a 20 legismertebb Disney hercegnő!

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×