A Netflix novemberben is gigantikus mennyiségű tartalommal látja el az előfizetőit, amelyek között ezúttal is számos gyöngyszem akad.

Az elkövetkező hónapokban hatalmas átalakulásokon fog átmenni a világ legnagyobb streaming szolgáltatása, a Netflix. A legszignifikánsabb változás talán a megosztott profilokat használókat fogják érinteni, akiknek hamarosan el kell dönteni: saját előfizetésre váltanak – akár a szintén hamarosan érkező reklámos csomagra, vagy egy jelképes felárért cserébe továbbra is másokkal közösködve élvezik ki a streaming adta örömöket.

Persze sokan dönthetnek úgy is, hogy köszönik szépen, de akkor inkább nem kérnek a Netflixből, bár a folyamatosan bővülő gigantikus kínálatot elnézve, az ő számuk aligha lesz számottevő. Ugyanis amíg a konkurens szolgáltatók egy-két érdekesebb sorozattal és filmpremierrel próbálják lekötni a nézőket, addig a Netflix minden hónapban akadásig nyitja a csapot. Ez pedig igaz novemberre is:

a Netflix legalább annyi újdonsággal lepi meg az előfizetőit, mint amennyit együttvéve az összes többi platformon találunk.

A téli hónapokra fordulva jön minden! Lesznek ünnepi filmek, sorozatok és különkiadások, a Jeffrey Dahmer-sztorin felbuzdulva egy csomó bűnügyi dokumentumfilmet indíthatunk, de még a valóságshow-k és a futball rajongók is megtalálják a számításaikat. Természetesen egy rakás eredeti film és sorozat is érkezik – kiemelvén például az Stranger Things sztárjának, Milly Bobby Brown filmjét, az Enola Holmes második részét, és a Jason Momoa-féle Álomországot, de a várva várt Sárkányherceg legújabb évada, és a II. Erzsébet halála miatt elodázott A Korona 5. szezonja is befut végre, míg a Jurassic World: Krétakori táborért rajongó gyerekek is örülhetnek a meglepetés interaktív filmnek.

Mindezeken túl is bőséggel lesz mit nézni, de mindenképpen érdemes kiemelni a szklerózis multiplexben szenvedő Christina Applegate utolsó produkcióját, a Halott vagy legújabb és egyben végső évadát. Az „Egy rém rendes család” Kelly-jével világhírűvé vált színésznőt sajnos nagy valószínűséggel itt láthatjuk utoljára szerepelni.

Íme az összes film és sorozat, ami novemberben érkezik a Netflixre:

A címekre bökve azonnal a Netflix alkalmazására/felületére kerülsz, ahol többet is megtudhatsz róluk, illetve saját listához adhatod őket, vagy emlékeztetőt is beállíthatsz, nehogy lemaradj a premierről.

NOVEMBER 1.

NOVEMBER 2.

NOVEMBER 3.

 

NOVEMBER 4.

NOVEMBER 5.

 

NOVEMBER 7.

NOVEMBER 8. 

NOVEMBER 9.

 

NOVEMBER 10.

NOVEMBER 11.

 

NOVEMBER 14.

NOVEMBER 15. 

 

NOVEMBER 16.

NOVEMBER 17. 

 

NOVEMBER 18.

 

NOVEMBER 21.

NOVEMBER 22.

NOVEMBER 23.

 

NOVEMBER 24.

NOVEMBER 25.

 

NOVEMBER 28.

NOVEMBER 29.

NOVEMBER 30.

Te melyik filmet és sorozatot várod a legjobban?

AZ HBO MAX IS TARTOGAT IZGALMAS ÚJDONSÁGOKAT:

Megéri még előfizetni? – Fantasztikus tartalmak jönnek az HBO Maxra novemberben

 

×