Teljesen személyre szabhatjuk az újdonságot.

A MelGeek csapata hosszú ideje foglalkozik különféle mechanikus billentyűzetek gyártásával, árulásával. A repertoárjukban kiegészítőket is megtalálhatnak az elvetemült fanatikusok, hogy teljesen személyre szabhassák saját perifériáikat. Úgy tűnik, hogy ezúttal ismét sikerült egy meglehetősen érdekes terméket piacra dobniuk, mely több szempontból is minden billentyűzetfanatikus álma.

Íme a LEGO billentyűzet!

A Pixel névre hallgató billentyűzet nem hivatalosan licenszelt LEGO termék, ám tökéletesen kompatibilis a népszerű gyártó termékeivel. A periféria rengeteg helyen feldobható LEGO elemekkel, beszéljünk a konkrét házról vagy éppen annak aljáról. A felhasználók számára gyakorlatilag végtelen lehetőséget biztosít a gyártó. A hivatalos weboldalon megemlít egy tervező alkalmazást is, mely segítségével már akár billentyűzet megrendelése előtt is elszórakozhatunk a saját ötleteink próbálgatásával.

A Pixelnek a specifikációk miatt sem kell szerénykednie, gyakorlatilag minden tud, amit a 199 dolláros árcédula megkívánna. Tenkeyless (TKL) kialakításban érkezik, azaz a Numpadról ebben az esetben le kell mondanunk, ám manapság talán ez a legnépszerűbb felépítés. Nézzük is, milyen további tulajdonsággal kecsegtet az újdonság:

  • Hot-swappable kapcsolók, pillanatok alatt cserélhetjük őket
  • Vezetékes és vezeték nélküli mód
  • Akár 8 eszközt is támogat
  • Gasket Mount kialakítás
  • Az RGB sem maradhatott ki a repertoárból
  • Pixel / LEGO designos kupakok
  • A Caps Lock / Scr Lock indikátorok is LEGO design kaptak

A billentyűzet hivatalos megjelenési időpontja egyelőre ismeretlen, a MelGeek weboldalán a leggyorsabb vásárlók 199.99 dolláros, kedvezményes Early Bird áron juthatnak hozzá.

×