Az utolsó hónapjában kapott még egy friss változatot a Rebirth Resurgence.

Csütörtökön ismét frissült a Warzone Playlist felhozata. Első ránézésre a Caldera rajongók járhatnak jól, hiszen négy különféle lehetőség várja őket a játék menüjében. Szerencsére a fejlesztők felhívták a játékosok figyelmét, hogy Rebirth szigetén sem az átlagos Resurgence mód várja őket. Egy új módot próbálhatunk ki, mely a Supreme utótagot kapta a Raven gárdájától.

Nézzük is, hogy mire készülhetünk ebben a módban!

Ebben a játékmódban sokkal inkább a skillen lesz a fókusz, nem pedig az előre megalkotott Loadoutokon. Resurgence Supreme módban Epic vagy afeletti ritkaságú lootokat találhatunk majd, köztük a játékos által közkedvelt fegyver blueprintekkel. A feltuningolt Resurgence mód jobban feküdhet majd a kompetitív beállítottságú játékosoknak, hiszen a HP értéken is alakítanak a fejlesztők, illetve több, korábban megszokott tárgyat sem találunk már meg a szigeten. A Resurgance Countdown ideje szintén megemelésre került a hivatalos információk alapján. A fejlesztők egy ajándék  “Resurgence Trials Victory” Calling Carddal örvendeztetik meg a legalább 15 ölést elérő játékosokat.

Úgy tűnik, hogy a fenti mód lehet az utolsó Rebirth „újdonság”, amit valaha bemutatott a Raven Software. A jelenlegi pletykák szerint 1 hónap múlva búcsút mondhatunk a kisebb Warzone pályáknak, egyedül Caldera lesz majd játszható a régi kliensben. Addig is érdemes kiélveznünk a Supreme variánst, a leírása alapján kifejezetten izgalmasnak ígérkezhet.

Erre találod a teljes heti felhozatalt:

Az egyik legjobb Playlist? – Ezekkel a Warzone módokkal játszunk a héten

×