Októberben sem leszünk új tartalom szűkében, melyek között ezúttal ugyan nem lesz semmilyen nagyobb húzócím, de egészen biztosan találunk magunknak új filmet és sorozatot.

Bár szeptemberben és októberben jellemzően kiváló az időjárás a kirándulásokhoz, a Netflix arra is gondol, amikor az ember az őszi eső elől menekülve, a takaró alá kuckósodva, forró teát vagy kakaót szürcsölgetve csak nézne valami jó filmet vagy sorozatot. Igaz, a streaming szolgáltató szeptemberre kissé belassított, amit sajnos októberben még tovább fokoz.

Ez azt jelenti, hogy nagyobb film- vagy sorozatpremier nem különösebben lesz a hónapban, legalábbis olyan nem, amiért az emberek általában rohannak kiváltani plusz egy hónap előfizetést. Ez persze egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy nem is lesz mit nézni, hiszen a streaming szolgáltató új tartalmi mennyiségben még így is messze túllicitálja konkurenciáit.

Októberben például több érdekes dokumentumfilm is a kínálatba kerül. Ilyen például a kegyetlen és brutális gyilkosságokat vizsgáló ‘Beszélgetések egy sorozatgyilkossal: A Jeffrey Dahmer-szalagok’, vagy a barlangban rekedt thaiföldi fiatalok túlélését és kijutását részletesen bemutató ‘A csapdába esett 13’, de mellettük még sok más ismeretterjesztő műsor közül válogathatunk.

Reality-ből sem lesz hiány, hiszen megérkezik végre a Nailed It! ~ Ezt jól kisütöttük! legújabb évada is, jön az egész érdekesnek ígérkező, a csapatmunkára kihegyezett ‘A tégla’, vagy a paranormális ijesztgetéseket a főszerepbe állító Extrém paranormális kísérlet‘. De emellett folytatódik a Netlfix stand-up áradata is, így aki imád minimum egy órán át megállás nélkül röhögni, annak bőven van miből csemegéznie.

Természetesen filmekből sem lesz hiány, köztük is kiemelendő Erich Maria Remarque 1928-as regénye alapján készült ‘Nyugaton a helyzet változatlan’ című első világháborús kegyetlen drámát, ami őszintén, nyersen és megrázó módon, az iskolapadból egyenesen a lövészárkokba kerülő fiatal diákok szemén keresztül mutatja be a legelső világégést. A Netflix-adaptáció lesz a klasszikus regény első német feldolgozása, német stábbal és színészekkel – akik között egyébként láthatjuk majd a világhírű Daniel Brühlt.

A háborús dráma mellett viszont érdemes lehet még leülni a Staten Island királya című Jude Apatow-mozi elé is, ami 2020 egyik legjobb filmje volt. Az Apatow-dramedy a hónap elején, míg az első világháborús dráma október végén érkezik.

Íme az összes film és sorozat, ami októberben érkezik a Netflix kínálatába:

Október 1.

Október 2.

Október 3.

Október 4.

Október 5.

Október 6.

Október 7.

Október 8.

Október 10.

Október 11.

Október 12.

Október 13.

Október 14.

Október 15.

Október 17.

Október 18.

Október 19.

Október 21.

Október 23.

Október 24.

Október 25.

Október 26.

Október 27.

Október 28.

Október 29.

Ez volna hát a Netflix októbere, ha pedig esetleg nem találnál magadnak való filmet vagy sorozatot se csüggedj, ugyanis a szolgálató novemberre és decemberre őrületesen jó kínálattal készül.

Erről sem érdemes lemaradni:

A kezedhez ragadt a mobil, folyton görgetsz? – Ezt tedd a mobilfüggőség ellen

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×