Négy szezon után máris elengedné az Epic Games a mostani pályát.

Annak ellenére, hogy még szinte ki sem hűlt a Fortnite legutóbbi, negyedik szezont elstartoltató frissítése, máris beindultak a Twitteren a pletykák. Még a Chapter 3 Season 4 startja előtt észrevették az adatbányászok, hogy a fejlesztői szervereken az Epic Games már javában készíti elő az ötödik (vagy épp első) szezont. Az indítási parancsok alapján egy új(abb) pályát is elhozhat a decemberben érkező csomag, ám egyre többen úgy hiszik, hogy máris egy Chapter-váltás következhet el a játék életében.

Az Epic Games 10 szezonig húzta a Chapter 1-et, de a Chapter 2 is 8 szezonos volt. A FortniteNews csapata a Battle Pass skinek leírását vizsgálva jutott arra a következtetésre, hogy a következő szezon nagyobb jelentőséggel bírhat, főleg a fenti információkkal egybevetve.

Pályateszt

Tényleg nagy esély lehet egy új pályára!

Az Epic Games egy Asteria nevet viselő pályát tesztel, ez világossá vált a fejlesztői szerverek megfigyelésével. Ez lehet a mostani sziget egy kiegészítése, de lehet teljesen új map is. A kódneve követi az eddigi térképek névadását:

  • Chapter 1 –  Athena
  • Chapter 2 – Apollo
  • Chapter 3 – Artemis
  • Chapter 4 – Asteria

Az nem titok, hogy a fejlesztők kizárólag a szigetek/Chapterek kódnevében használták görög mitológiai lények, istenek neveit. Ha ezen szokásukon nem változtattak, akkor bizony tényleg új Chapternek kellene következnie a nyomok alapján. A játékosok azonban túl rövidnek ítélik meg a jelenlegi időszak hosszát, még pár szezont szívesen játszanának a jelenlegi környezetben. Az is előfordulhat, hogy valóban új pályát tesztel az Epic Games, ám maga a megjelenés akár hosszú hónapokba is beletelhet.

Akciófigyelő | 38.000 forint helyett pár ezresért vihetsz 14 Star Wars játékot

https://leet.hu/vga-kartyak/

×