Nem meglepő, de mégis elképesztő, hogy mennyit keres egyetlen poszttal az internet királya.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy Khaby Lame az egyik legnépszerűbb TikTok tartalomgyártó, sőt bemutattuk a top 5 legnézettebb videóját is. Arról azonban eddig keveset lehetett hallani, hogy milyen elképesztően magas összegeket keres a tartalomgyártó, aki tulajdonképpen a legtöbb esetben csupán ostobának tűnő lifehack videókra reagál.

A TikTokker nemrég elárulta, mennyit keres posztonként.

A New York Post beszámolója szerint Khabane „Khaby” Lame, aki júniusban megelőzte Charli D’Ameliót, mint a legtöbb követővel rendelkező tartalomgyártó, mindössze 22 évesen 149,5 millió követővel rendelkezik. A Fortune-nal készített interjújában Lame elmondta, hogy a több millió lájk mellett rengeteg pénzt is keres a videóival.

Egy videóért akár 750 000 dollárt (kb. 303 millió forint) is kereshet, ami azt jelenti, hogy 2022-ben több mint 10 millió dollárja (4 milliárd forint!!) is lehet.

Lame bevételének nagy része természetesen a márkaszponzorációkból származik. Becslések szerint átlagosan 400000 dollárt (161 millió forint) keres minden egyes TikTok videóért, amiben megjelenik egy márka.

A 2021-es Top 5 videót láttad már?

Egyenesen imádjuk – 2021 top 5 legnézettebb Khaby Lame videója

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×